Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyek vacsorázni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyek vacsorázni egy tőlem 5 évvel idősebb nőt Budapesten belül?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első randink, ő 26 éves, én pedig jóval fiatalabb, szóval nem igazán tudom melyik lenne a legmegfelelőbb hely. Nem szeretnén túl fancy helyet választani, inkább valami romantikus, beszélgetős, hangulatos helyet keresek. Számomra egy dolog fontos, hogy ne disz legyen a tanyeron, hanem tenylegesen étel:D
2019. máj. 9. 06:32
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk legalább egy kerületre leszűkíthetted volna.

Első randin (szerintem) egy kávézó a legjobb. Az étterem nem igazán. Főleg ha nem jól alakul, és mindketten inkább mennétek. Ismerkedni, beszélgetni egy kávé mellett is lehet, nem kell rohanni, két órát is leragadhattok. Jobb éttermekben van, hogy előre le van foglalva az asztal, és jönnek utánatok is.

2019. máj. 9. 06:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg van beszélve, hogy vacsorázni szeretnénk mind a ketten. Többször is találkoztunk már, csak akkor nem kettesben. Azért nem írtam kerületet, mert az autó oda visz ahova szeretném, de azért köszi!:)
2019. máj. 9. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Dzsungel étterem
2019. máj. 9. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Első vagyok. Nézz ki egy kellemes kínai éttermet. Nem drága, elég trendi, szinte mindenki szereti, és rengeteg van. Olyat keress, ahol vacsi előtt vagy után tudtok egy kis romantikus sétát tenni (Nem ütnek le az első sarkon).
2019. máj. 9. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Kínai gyorskajaldaba ne. Az gáz. Ha kínai, akkor már normális étterem legyen.
2019. máj. 9. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
2019. máj. 9. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Kevés az infó töki!

Melyik oldal/kerület?

Anyagiak?

Közlekedés?

2019. máj. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!