Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti randiznátok szingli anyukákkal?

Figyelt kérdés

Itt Magyarországon mennyire húzza csőbe a jogrendszer egy férfit, aki szingli anyukával randizik?

Gondolok itt arra, mint ami Amerikában bizonyos államokban van, hogy ha fél évig randiztok, utána automatikusan úgy tekintik jogilag mintha te lennél az apuka, és gyerektartást akarnak vasalni rólad havonta, stb.

Nem beszélve arról, hogy evolúcióellenes egy férfinak nem a saját génjeit továbbadni, hanem másnak a gyerekét nevelni sok-sok éven át, és a gyerek ráadásul nem is fogja soha saját apjaként tekinteni, mivel az anyuka nem fogja engedni hogy megnevelje az ő gyerekét egy olyan férfi aki nem az apja

Mit gondoltok erről?

(Tom Leykis rádió-szegmense, ahol erről beszél: [link] )

Mindenkinek ajánlom figyelmébe

2019. máj. 8. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Belebotlottam egyszer egy ilyen leleplezős adásába, aztán mondom megnézem ki ez és meghallgattam még párat. De mondom, ne parázz, idehaza nem ilyen a jogrendszer. Itt a barátnőd postáját sem veheted át vagy adnak róla infót, ha a kórházban látogatod meg, a gyereke meg pláne nem kerül a nevedre.

32/f

2019. máj. 8. 21:50
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Csak gyalulni járnék össze vele. 🙂 31F
2019. máj. 8. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem, a gyerek az egyik elsődleges kizáró ok nálam.
2019. máj. 8. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

"Gondolok itt arra, mint ami Amerikában bizonyos államokban van, hogy ha fél évig randiztok, utána automatikusan úgy tekintik jogilag mintha te lennél az apuka, és gyerektartást akarnak vasalni rólad havonta, stb." 😂

Ezt a marhaságot honnét szedted?

Hülye egy kérdés! Van aki igen és van aki nem!

Nekem egy lányom van és vam rám pár egész jó jelentkező.

2019. máj. 8. 23:29
 15/19 A kérdező kommentje:

#14: Olvass utána, mielőtt rámondod hogy marhaság

Az biztos, hogy lehetnél akármilyen csinos, okos, intelligens, stb. (amik közül bizonyára mind az vagy, miért is gondolnánk az ellenkezőjét), nincs az az Isten, amiért összejönnék veled

Nem lenne sok kedvem eltűrni amikor havonta egyszer megjelenne az az ember látogatni a gyerekedet akivel eredetileg csináltátok, megpaskolgassa a kis buksimat és azt mondja hogy "jól van papikám, látom ügyesen nevelgeted a gyereket akit élvezettel megcsináltam, csak így tovább: most viszont ha nem bánod akkor lelépek, és felcsinálok még 500 nőt, amíg te teljesen alárendeled magad egynek. Na csáááááá lúzerke 😁", rácsapna egy nagyot a fenekedre és húzna a gondtalan mindennapi dolgaira

Gondolom milyen pasik lehetnek akik jelentkezők rád és a kislányodra: az egészben csak szegény kislányt sajnálom, mert örök életére komplexusai lesznek amiatt mert félévente megismer új férfiakat akikre apaként kell tekintenie, és még ha nem is mondja, mindig az a tudat él majd benne, hogy ő nemigen kap törődést férfiaktól

Azt megosztod velünk kertelések és terelések nélkül, már ha úgyis anonim az oldal, hogy hogyan lettél szingli anyuka?

2019. máj. 9. 03:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

1 kisgyerekes anyaként megdöbbentem azon, amiket ide hánytatok.

Egyrészt nem kellene általánosítani, hogy azért mert valakinek úgy alakul az élete, hogy válik vagy szétmegy a gyereke apjával, akkor már lehúzhatja a rolót?

Másrészt akinek baja van azzal h a párjának van gyereke, az közös gyereket se vállaljon olyannal, akinek még nincs. Könnyen lehet , hogy a csaj is szingli marad.

2019. máj. 9. 04:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Csinos vagyok, adok magamra és jó munkám van. Megvan mindenünk.

Az apuka meg meghalt drágám, meg meg sem született a lányom! De ha nem igy lenne, akkor sem az lenne amit te itt felvázoltál!

És nincs félévente más apa jelölt! Sztm összekeversz valakivel.

A jelentkezokre visszatérve, mindegyik jól nez ki, rendes állása van és van olyan is akinek nincs gyereke! Egyszerűen nem mindenki olyan gyerekellenes mint Te!

Nyilván én sem állnék veled szoba a gondolkodásod miatt.

2 és fel éve van rendes kapcsolatom és az a ferfi akkor is a párom lenne, ha nem lenne gyerekem! Megjobban megvalogatom gyetekkel, hogy kivel állok szoba!

Itt Magyarországon meg csak akkor fizeted te a gyerektartast és akkor számítsz Te az apának, ha a verszerinti apuka lemond róla és a nevedre veszed! Erre senki nem kötelez senkit!

Teged zavar a gyerek, de rengeteg küldömb férfit viszont nem zavar és eltudja fogadni! Nem értem ebben mi olyan hihetetlen!

N27

2019. máj. 9. 07:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
" ami Amerikában bizonyos államokban van, hogy ha fél évig randiztok, utána automatikusan úgy tekintik jogilag mintha te lennél az apuka, és gyerektartást akarnak vasalni rólad havonta, stb." Ezt álmodtad, vagy valamelyik pletykalapban olvastad?
2019. máj. 9. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Én 43 evesen keresek szingli anyukát, nrkem is van gyerekem es nem biztos h akarnék még. Észak Pest megye (jah bocs vármegye)
2023. febr. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!