Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az őszinteség manapság érték?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az őszinteség manapság érték? Vagy inkább hátrány az ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 12:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Én értem, hogy az ő problémájuk de kíváncsi lennék más véleményekre is és az indokokra, okora.

Amúgy is nagyon divat ma belekontárkodni mások dolgába, az enyémbe is bele szoktak :) Most én is így teszek egyet mert így esik jól.

2019. máj. 7. 14:45
 12/14 A kérdező kommentje:

11

Én is nehezen találtam társat, sőt ő is elhagyott egy jó ideje már. Rajta kívül pedig szinte senki nem értékeli azt aki vagyok de ez mégsem elég ok arra, hogy feladjam az értékeim mert tudom, hogy ezek igenis értékel csak a mai világban alul lettek értékelve de még változhat amikor a világ megelégszi a hazugságban, csalásban, átverésben élést.

2019. máj. 7. 14:54
 13/14 piroska és a farkas ***** válasza:
Nem biztos,h ilyen vàlasz miatt tetted fel a kérdést, de most eszembe jutott, h anno 32 évesen amikor egy " elsővrandin" voltam, megkérdezte a fiú, hogy boldog ember vagyok- e. Vagy vmi ilyesmit. Én pedig azt vàlaszoltam, hogy màr nagyon vágyom rà, hogy feleség és anya lehessek, mert màr nem érzem teljesnek ezek nélkül az életem. Hazudhattam is volna, mert hú meg hà, ez biztos elijeszti, de nem làttam értelmét. Az nem én lettem volna. Egyébként jobb is, hogy nem tettem, férj- feleségként azóta màr 3. gyermekünket vàrjuk. :)
2019. máj. 7. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.
2019. máj. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!