Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy ennek a randinak nincs folytatása?
Sziasztok.
Pár napja beszélgettem egy külsőleg szimpatikus sráccal.
Ma megkérdezte találkozunk-e, találkoztunk. Sétáltunk, beszélgettünk kicsit mintha szorongott volna, volt kínos csend is amit próbáltam oldani. Kb 1,5 óra volt a "randi" sétálgatás, padon ülve beszélgetés. Viszont a szemével folyamatosan nézett, felmérte a telepet.
Az az igazság külsőleg szimpatikus volt, de olyan nyögvelősnek éreztem ezt a randit, majd ő mondta, hogy lassan mennünk kellene.
Elkísért a megállóba, arca puszival elköszönt, és azt mondta majd beszélünk még szia.
Azóta nem keresett, én sem kerestem, kicsit csalódás volt nekem, ezt vehetem annak, hogy az ő részéről sincs folytatás?
Nem biztos. Én az első randim szinten arcra puszizni szoktam, és csak másnap keresem a not.
A nyögvenyelős rész meg amiatt is lehet, hogy kevésbé gyakorlott randis, vagy bejottel és zavarban volt.
Egyáltalán nem biztos hogy nem lesz.
Írj rá, kérdezd meg hogy érezte magát és akar-e még talizni veled.
Én a nyilt, egyenes, őszinte beszédet szeretem. Utálok játszmázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!