Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít egy nőnek jó bulinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peter_mota kérdése:

Mi számít egy nőnek jó bulinak? Mi történik egy "jó" bulin? Lányok válasza érdekel?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Tancolunk, jo zene szol, megiszunk 1-2 italt, es bekenhagynak az idegesito idegen ferfiak egesz ejjel.
2019. ápr. 25. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Iszunk, beszélgetünk, hazamegyünk
2019. ápr. 25. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem baj, azért férfiként válaszolok. Én nem tudom mi a jó benne, mert antiszoc vagyok. Amikor megkértem egy ismerősömet (férfi), hogy mondja el, miért jó neki, azt válaszolta, hogy "álló farokkal lehet hozzádörgölőzni random lányokhoz". Ennél érthetőbb választ nem kaphattam volna.
2019. ápr. 25. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

“bekenhagynak az idegesito idegen ferfiak egesz ejjel.”

Ebben a kontextusban: idegesítő = nem jóképű.

2019. ápr. 25. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok oda a szórakozóhelyekért, ezért nekem a házibulik jobb bulik. Összejövünk a barátokkal, eszünk, iszunk (nekem az az ideális, ha kicsit becsiccsentek de nem részegedem le) táncolunk stb.
2019. ápr. 25. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

“békénhagynak az idegesitő idegen férfiak egész éjjel.”

Az idegesító gondolom a nem kőgazdag, instagram és Facebook képes bankszámlatulajdonost takar akivel finanszíroztathatod a highlife életstílusodat anélkül, hogy dolgoznod kellene, energiát kellene pazarolnod rá (mosni, főzni, takarítani, olyan helyen bevásárolni ahol élelmiszer van és nem márkás, trendi rucik und kiegészítők) és mellette megadja a kellő függetlenséget is. Szép jövő kép. Találkozunk 15 év múlva a rosszlányokon, Cicus! Micsoda élet áll előtted, most mindenki lealázva elhajtasz akik pár év múlva pénzért megkaphatnak bármire - lenyeled nekik, vagy az arcodra verik, vagy ütik a seggedet miközben emberesen megküldenek análba. Nice Future!

2019. ápr. 25. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

férfi vagyok !

Viszont sokat jártam bulizni , és azt gondolom ha nő lennék és nem vágyom részeg férfiak társaságára meg nyomulására akkor csak a dobhártyát szétküldő zene miatt mi a francért megyek le ? Hát egyértelmű , hogy reménykedek abban hát ha lesz egy olyan férfi aki a szintemen felüli és még itat is engem , majd cserébe természetben fizetek érte.

Ha nő lennék és nem lennék kíváncsi részeg ,narkós férfiak nyomulására akkor egy presszóba vagy egy jobb fajta italozó helyre ülnék ahol az álló cerkájú pasik 100 %-ra nincsenek .

Nekem az a fajta nő aki riszálja magát egy discoban tehát nem szolidan táncol, és elutasítja a hapsikat egyenlő a szende szűz ribizli típusokkal.

2019. ápr. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!