Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet megkülönböztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkülönböztetni, ha egy lányt nem érdeklek, vagy ha nem adja könnyen magát?

Figyelt kérdés

Lehetetlen eldönteni. Főleg azért mert sok más lánnyal is jóban vagyok, ami lehet, h zavarja. Megszoktam, h bejövök a lányoknak, így aki könnyen adja magát, az nem érdekel.

Van egy lány, akivel jóban vagyunk, de néha olyan távolságtartó velem. Flörtöltem vele többször is és láttam, h élvezi, többször keresi a társaságom, máskor meg direkt nem jön oda hozzám. Nem tudom eldönteni, h ezt most azért csinálja, mert nem érdeklem, vagy pedig azért, mert nagyon is érdeklem, csak ő nem akar 1 lenni a sok közül.

Próbálok vele először jó baráti viszonyt kialakítani, de ő mintha ezt szándékosan nem akarná. Pedig engem ő komolyabban is érdekel, jobban mint bárki más, de én nem akarok senkitől se egyből kapcsolatot, először fontos, h barátilag is meglegyen az összhang, de ő ebből kihátrál.

Nem tudom eldönteni, h melyik a valódi opció. Mert ha tudnám,h egyáltalán nem érdeklem, akkor többé nem keresném a társaságát. Ha pedig tudnám, h őt is érdeklem, akkor egyértelműen őt választanám páromnak.

Megtettem azt a lépést, hogy elhívtam, h menjünk el valami nyugisabb helyre kettesben, mer ránk férne, de kitért ez elől.

Az a baj, hogy pont előtte pár nappal nagyon rámnyomult 1 másik lány, lehet, h amiatt lett ilyen távolságtartó.

2019. ápr. 22. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Játszmázás szaga van inkább, nem az, hogy 'nem adja könnyen magát'. Ha kitér minden elől, szard le. Az ő baja, ő kavarta a szart.
2019. ápr. 22. 11:43
 2/11 A kérdező kommentje:

25

De nem hiszem, hogy játszmázna, ahhoz túlságosan jólelkűnek ismerem.

Inkább arról lehet szó, hogy kevés az önbizalma, de tényleg nem tudom eldönteni, h akar e tőlem valamit vagy sem. Lehet, hogy ő maga sem tudja.

Én se vagyok egy könnyű eset, mivel sok lánnyal haverkodom és sokan rögtön többet képzelnek emögé.

2019. ápr. 22. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A leírásodból inkább az jön le, hogy nem érdekled, csak hülyít. Szerintem hanyagold a lányt, és ha mégis érdekled, akkor egy idő után majd ő fog nyomulni nálad.
2019. ápr. 22. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs mit elemezni és megkülönböztetni. Ha valaki kitér egy randimeghívás elől, annak nem fontos, hogy veled legyen és kész.
2019. ápr. 22. 12:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak sajnálom, mert lehet, hogy csak arról van szó, h nem tud megbízni bennem, félreismer.
2019. ápr. 22. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor írd le, vagy mondd el neki, hogy azért hívtad randira, mert érdekel. Ha ezután is passzol, akkor hagyd.
2019. ápr. 22. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Ég és föld különbség.

Tulajdonképpen “nem adom magam könnyen” annyit jelent, hogy nem hagyom, hogy ismerkedéskor rám másszon a férfi, nem fekszem le vele, ennyi.

Aki érdekel, azzal minimum beszélgetek, sima beszélgetések amúgy sem jelentik azt, hogy valaki “odaadta magát” neked, itt valamit te értelmezel elég rosszul.

Gondolom a többi lánnyal is ilyen félreértéseid lehetnek, akikrōl azt állítod, hogy “könnyen adja magát”. Ez alatt azt érted, hogy beszélgetnek veled? Ez neked nyomulás? Hát ez röhejes....

2019. ápr. 22. 13:21
 8/11 A kérdező kommentje:
A beszélgetés nem nyomulás. Viszont van olyan lány, aki konkrétan felhív magukhoz filmet nézni.
2019. ápr. 22. 13:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő egyébként beszélget velem, csak néha furán viselkedik, nem úgy mint egy barát.
2019. ápr. 22. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy ha egy egyszerū beszélgetést, flörtöt, vagy randit ennyire félreértelmezel, hogy számodra ez egyenlō azzal, hogy valaki “odaadta magát” neked, akkor tuti nekem sem lenne kedvem randizni veled:D Ez nem kicsit beképzeltsèg.
2019. ápr. 22. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!