Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörölnél az ismerőseid közül egy olyan embert akivel csak kétszer találkoztatok, azt mondta és azt mondta, hogy nem lesz folytatás?
Torold
Az FB nem azert van h az "ismerosoket" gyujtsd...
Nekem csak az ismeros akivel tartom eloben is a kapcsolatott. Ha harom honapig se kep se hang felole az utolso megkeresesem ota akkor torlom.
En kitoroltem mindenkit aki még arra se veszi a faradtsagot, hogy egy like-ra meltasson honapokig.
Ha nem talalkoztunk meg eloben, toroltem, ha nem hajlando vagy sose er ra talalkozni es nem is beszelunk messengeren akkor torolve van.
Jelenlegi kollegak nincsenek is fent, semmi kozuk a privat szferamhoz.
Osszesen 23 baratom van facebook-on, ezekkel mind tartom a kapcsolatot legalabb uzenet vagy kommenteles formajaban, de inkabb eloben talalkozunk.
Szoval hogy valaszoljak is, igen, letorolnem.
Igen. Én rendszeresen szanálom az ismerőseimet, aki nem érdekel, akit bejelöltem egyszer valami praktikus okból de amúgy még ismerősök se vagyunk, akire nem is emlékszem honnan ismerem, akinek zavarnak a posztjai vagy akihez rossz emlékem kötődik, az törölve lesz.
A következő ilyen rostán a félismeretlen akivel kétszer randiztunk és elutasított biztos kihullana, nem azért mert haragszom rá hanem mert minek legyen ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!