Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez? Mehet a kézenfogás amikor még csók sem volt?
Üdv!
Találkozni fogok egy lánnyal pár nap múlva, sajnos távol lakunk , régóta ismerjük egymást, de most kiderült, hogy szeretjük kölcsönösen egymást. Szóval egyfajta első randi lesz. És nekem ez lesz életem első randija.
Hogy megy az ilyen? A kézenfogva séta már belefér amikor még csak csók sem volt? Vagy addig semmi? Mit gondoltok?
F 18. Tudom későn kezdem. De vártam az igazira :)
Én us "szoktam" h:
1.randi: beszélgetés
2.randi: már kézen fogva járunk
3.randi vége: csók
Persze ha kölcsönösen bejövünk egymásnak:D
17/F
Nekem kb 1 héttel előbb fogta meg a kezem a barátom, mint hogy megcsókolt volna, szerintem sem muszáj a csóknak lenni előbb :)
Én pl. nem hagytam magam 1. randin megcsókolni és a kezemet sem foghatta még a barátom, mivel még csak ismerkedtünk. Nekem már egy csókhoz is komolyabb érzelmek kellenek :$
De majd a helyzettől is függ ;) A lényeg, hogy magadat add, és jól érezzétek magatokat, a többi majd jön magától :) És szép dolog Tőled, hogy az igazira vársz/ vártál, manaság már kevés az ilyen fiú :) Sok szerencsét! :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!