Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki segít nekem megfejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segít nekem megfejteni, h miért utasított el a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen, akivel jóban vagyunk. Sokat kereste a társaságom, megnyílt nekem. Sokat flörtöltem vele és ő ezt szemmel láthatólag élvezte. Viszont én elég sok lánynak bejövök, sokan jönnek oda hozzám, aztán hol ezzel, hol azzal dumálgatok. Ezzel a lánnyal viszont többet foglalkoztam, mint bármelyik másikkal. Viszont közben egy másik lány az nagyon rámnyomult, ráadásul pont ez a másik lány előtt kellemetlen helyzetbe hoztam, h véletlen elszóltam magam valamivel kapcsolatban, ami rá nézve kellemetlen.

Aztán utána nagyon rideg lett velem egy héten keresztül, éreztem, h dühös rám. Próbáltam rájönni az okára. Megkérdeztem, h mi a baj, és mondta, h nem mondja meg! Tett olyan kijelentést, h nem tudja eldönteni, h végül is ez szerencse vagy balszerencse, h összehozott minket a sors. Végül elhívtam ,hogy találkozzunk suli után, de ezt elutasította(mármint nem így konkrétan,de annyit mondott, h most nincs rá ideje). Azt hittem, ezután többé nem fog keresni, én azóta nem erőltetem a dolgot, ő viszont azóta újra odajön hozzám dumálni.

Most nem tudom eldönteni, h mi lehet a baj.

-Szimplán nem jöttem be neki egyáltalán.

-Vagy nagyon is bejövök neki, csak haragszik, amiért kellemetlen helyzetbe hoztam.

-Vagy az zavarja, h más lányokkal is elvagyok.

Nem tudom, h közeledjek hozzá ezután. Mert nyilván nem mindegy, h azért utasít el ,mert nem érez úgy, vagy pedig azért ,mert haragszik rám, vagy azért, mert fél, h csak szórakozom vele.

Az a baj, h nem mondja meg, h mi baja. Én meg nem tudom kitalálni.

2019. ápr. 17. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, te egy nőkkel hű de nagy dumás csávó vagy még sem tudsz a lánytól aki tetszik neked annyit megkérdezni, hogy megsértetted-e. Ráadásul hetek óta nem tudsz ennyit megtenni. Már hányadik kérdésed ugyanarról. Kérdezd tőle meg, kérj bocsánatot, hogy kínos helyzetbe hoztad.
2019. ápr. 17. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:

"pont ez a másik lány előtt kellemetlen helyzetbe hoztam, h véletlen elszóltam magam valamivel kapcsolatban, ami rá nézve kellemetlen."

Nem értem, milyen bizalomról beszéltek azok után, hogy már az ismerkedés alatt sem tudtad befogni a csőrödet, ráadásul a rivális lánynak adtál ki valami kínos infót. Ezután annyit tudsz tenni, hogy tepersz, ha elég szerelmes a lány, ad még esélyt talán.

2019. ápr. 17. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó kettő. De így is nehéz megoldani.
2019. ápr. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!