Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segít nekem megfejteni, h miért utasított el a lány?
Van egy lány az egyetemen, akivel jóban vagyunk. Sokat kereste a társaságom, megnyílt nekem. Sokat flörtöltem vele és ő ezt szemmel láthatólag élvezte. Viszont én elég sok lánynak bejövök, sokan jönnek oda hozzám, aztán hol ezzel, hol azzal dumálgatok. Ezzel a lánnyal viszont többet foglalkoztam, mint bármelyik másikkal. Viszont közben egy másik lány az nagyon rámnyomult, ráadásul pont ez a másik lány előtt kellemetlen helyzetbe hoztam, h véletlen elszóltam magam valamivel kapcsolatban, ami rá nézve kellemetlen.
Aztán utána nagyon rideg lett velem egy héten keresztül, éreztem, h dühös rám. Próbáltam rájönni az okára. Megkérdeztem, h mi a baj, és mondta, h nem mondja meg! Tett olyan kijelentést, h nem tudja eldönteni, h végül is ez szerencse vagy balszerencse, h összehozott minket a sors. Végül elhívtam ,hogy találkozzunk suli után, de ezt elutasította(mármint nem így konkrétan,de annyit mondott, h most nincs rá ideje). Azt hittem, ezután többé nem fog keresni, én azóta nem erőltetem a dolgot, ő viszont azóta újra odajön hozzám dumálni.
Most nem tudom eldönteni, h mi lehet a baj.
-Szimplán nem jöttem be neki egyáltalán.
-Vagy nagyon is bejövök neki, csak haragszik, amiért kellemetlen helyzetbe hoztam.
-Vagy az zavarja, h más lányokkal is elvagyok.
Nem tudom, h közeledjek hozzá ezután. Mert nyilván nem mindegy, h azért utasít el ,mert nem érez úgy, vagy pedig azért ,mert haragszik rám, vagy azért, mert fél, h csak szórakozom vele.
Az a baj, h nem mondja meg, h mi baja. Én meg nem tudom kitalálni.
"pont ez a másik lány előtt kellemetlen helyzetbe hoztam, h véletlen elszóltam magam valamivel kapcsolatban, ami rá nézve kellemetlen."
Nem értem, milyen bizalomról beszéltek azok után, hogy már az ismerkedés alatt sem tudtad befogni a csőrödet, ráadásul a rivális lánynak adtál ki valami kínos infót. Ezután annyit tudsz tenni, hogy tepersz, ha elég szerelmes a lány, ad még esélyt talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!