Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt mar olyan hogy nem ugy nézett ki élőben a
csaj ahogy a képeken?
Figyelt kérdés
Minden stimmel gyönyörű élőben is de 1dolog eléggé zavar hogy nem rendezettek a fogai
Ugy értem a kepeken egyenesnek látszott teljesen
Élőben meg az első 5ferde neki elegge nagyon viszont szep feher apolt fogai vannak csak rendezetlen
Annyira illuzio rombolo volt pedig olyan gyönyörű ez a lány ezt eltekintve :( vékony barna szemű nagycicis fenékig érő szőke
Nagyon sokat ad a külsejére de akkor a fogaira miért nem?
Anyagi gondokat kizárva tartom mert márkas cuccokban jár 300ezres iphone xr je van ryban napszemüveg stb.
2019. ápr. 14. 12:42
3/12 anonim válasza:
Jo akkor valoszinu a masodik szitu all fenn ! Nem mindeg olyan egyszeru az
a fogszabalyzas mint ahogy kinez
2019. ápr. 14. 12:45
4/12 A kérdező kommentje:
Ez neked nem lenne illuziorombolo?
Elhiszem hogy nem egyszeru csak nemertem kepen miert volt full egyenes
2019. ápr. 14. 12:47
5/12 anonim válasza:
Nekem volt egy tejfogam, amit 17 éves koromban vetettem ki, mert egyszerűen nem akart kiesni, alatta meg már nőtt az új. Ez a fogam aztán nem nőtt ki teljesen, lett ott egy pici lyuk a fogsoromban. Meg akartam csináltatni, de azt mondta doki, hogy nem ajánlja, mert csak úgy tudja megoldani, ha a mellette lévőkhöz is hozzányúl, akkor pedig hamar tönkre fog menni mind a három. Mivel egy lyukas fogam sem volt ( azóta sincs, most 28 vagyok), így úgy döntöttem, hogy inkább legyen egészséges sokáig, mint szép pár évig. Eléggé zavar, de ez van.
2019. ápr. 14. 12:49
6/12 A legrosszindulatúbb válasza:
Volt. Mondjuk nálam pont fordítva történt: sokkal jobban nézett ki, mint képeken, pedig a képein sem volt kutyaütő a hölgy.
2019. ápr. 14. 12:55
7/12 anonim válasza:
Ez nem arról szól, hogy ad-e magára. Ha valamiről, akkor arról végképp nem ő tehet, hogy hogyan nőttek a fogai, a fogszabályzónak meg lehet sok kontraindikációja. Ha neked nem fér bele, lépj tovább, ennyire egyszerű a dolog.
2019. ápr. 14. 13:08
8/12 anonim válasza:
Oké mr tökéletes. Valószínű, ha a fogai is hibátlanok lennének nem is randizott volna veled, tisztában van ő is a hibáival.
2019. ápr. 14. 13:13
9/12 anonim válasza:
kit érdekelnek a fogai.. Senki sem lehet tökéletes csak mondom ! A egy szép lányon is lehet akár 1 rejtett szépség hiba vagy látszólagos..
2019. ápr. 14. 13:41
10/12 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar hogy becsapott mert képen teljesen egyenes még dicsertem is neki milyen szép a fogsora
Persze nem lényeges mert gyönyörű igyis úgyis csak ez hogy nem mondott igazat..
Es ez azért zavaro mert látom hogy ot is zavarja mikor nevetett oda tette egybol a kezet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!