Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha neten ismerkedtünk meg? (de utána rendszeresen találkozó)
Most múlt héten jöttem össze egy lánnyal. az interneten ismertem meg, 80 km-re lakik másik városban. mellesleg nem egy társkereső oldalon, hanem máshol kezdtünk beszélni aztán szimpi lett. 8 hónapig nem is láttuk egymást, csak neten (de akkor még semmi olyat nem mondtunk h járunk , meg semmi webcam szex ). de az ő nagyszülei itt laknak az én városomban ezért gyakran jár ide. már többször találkoztunk élőben és nekem nagyon szimpatikus és tetszik. jókat beszélgetünk. most egyeztünk meg hogy járunk. szereintetek sok ez a 80 km és az gáz ha először neten ismerkedtünk és beszélgettünK? mert a haverok szerint az :S
16/F
Egyáltalán nem baj. Nekem ugyanígy van 2 ismerősöm, akik járnak, csak náluk a fiú nagyszülei laknak abban a városban, ahol a lány él =)
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!