Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze szeretnék jönni vele!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze szeretnék jönni vele! De mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok!Van egy fiú (24 éves) akivel szeretnék összejönni!Már régóta ismerem, mindig is volt köztünk valami, mert mindig kerestük egymás társaságát!Volt egy idő mikor akart velem járni, de nekem volt egy kapcsolatom akkor, ő elég kitartó volt, és bevallom tetszett ahogy harcolt értem,és nekem sem volt közömbös,mert képes lettem volna elhagyni az akkori barátom,de sajnos nem tettem meg!

Most hétvégén együtt töltöttünk egy csodálatos estét (sex mentes),ami reggel 6ig tartott,és akkor is nehezen váltunk el egymástól!

Szeretnék a barátnője lenni, de nem akarom hogy rámenősnek tűnjek! Hogy hódítsam meg?

2008. nov. 10. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha így van minden tényleg, eddig tök jól haladsz :D én is így csinálnám... keresném a társaságát továbbra is, találkozgatnék Vele... és többféle, kedves, "nemtúlsok"-módon a tudtára adnám a szándékaim.. ^^ én a mostani barátommal úgy jöttem össze h mint "barátok" ( akik sokat lógnak együtt, és nagyon is keresik egymás társaságát :P) elmentünk mozizni, jött velünk két oszttársunk is... és hát.. megcsókoltam... ő visszacsókolt... ^^ nem félek kezdeményezni... élvezem, ha biztos vagyok a szándékaimban, és kapok elég visszajelzést is :D ha hasonló típus vagy, tedd Te is ezt ^^ sok sikert
2008. nov. 10. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már többször is szeretett volna veled járni és ha ilyen szép éjszakát töltöttetek együtt akkor szerintem nem kell sokat gondolkodnod rajta. Állj elé és mond meg neki hogy milyen joól érezted magad vele azon az éjszakán és hogy szeretnéd ha több ilyen éjszakátok lenne és szeretnéd ha megpróbálnátok együtt. Nem fog rámenősnek tartani hidd el, :) Sok sikert
2008. nov. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!