Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jött már úgy össze kapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött már úgy össze kapcsolatod, hogy a lány volt a rámenősebb?

Figyelt kérdés
Én szinte mindig mindenben azt várom, hogy a férfi kezdeményezzen, néha hercegnőnek is hívnak :D De szerintem ez nem túl célravezető egy kapcsolat kialalkításához..legyek én is kezdeményezőbb, nyomulósabb?

2019. ápr. 7. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztos vagy benne, hogy akarod, akkor szerintem igen, “nyomulj” nyugodtan.

Nekem volt már ilyen. Tök büszke is voltam magamra miatta. Szerintem már lehetne kukázni ezt a “lány dolga csak várni a csodára” felfogást.

22/L

2019. ápr. 7. 19:04
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 köszi, és abból kapcsolat is lett?:)
2019. ápr. 7. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én vagyok a lány. És nagyjából 50-50%-ban kezdeményeztem én a férfiaknál, amiből aztán nagyjából ugyanolyan arányban lett csak kaland, mint kapcsolat. A férjemre én nyomultam jobban, például. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha te nyomulsz, aki ilyen "vadászós" meg "a nő legyen nő" mentalitású pasi, azzal eleve jobb nem párkapcsolatot keresni.
2019. ápr. 7. 19:35
 4/11 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint nem igaz az elmélet, hogy “ha egy pasinak kellesz, ugyis teperni fog”?
2019. ápr. 7. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem értelmes próbálkozni. Mert igazából az a pasik egy fajtája, aki nyomul mindenhol. Van egy másik rész, aki meg nem. Pl egy introvertál pasi nem fog egykönnyen leszólítgatni. Szóval, ha egyáltalán nem próbálkozol, akkor az leszűkíti azokat, akikkel kapcsolatba fogsz kerülni és azokból tudsz választani.
2019. ápr. 7. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Természetesen igen.

Exfeleségem rámenős volt.

2019. ápr. 7. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, jött össze. 2 barátnőm volt eddig, mindkét esetben ők szedtek fel. Én nem mertem sose kezdeményezni, félénk vagyok.

30/f

2019. ápr. 7. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:

#1es vagyok.

Igen, volt kapcsolat is belőle.

Az meg hogy teper a sràc ha kellesz neki.. Szerintem bunkósàg. senki nem szeret olyan busz utàn futni, amire nem szàllhat fel. Szerintem az a legtisztàbb, ha kölcsönösen “tepertek”

2019. ápr. 7. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, a "ha igazán kellesz a pasinak" kezdetű dumákat a 14 éves kislányok megnyugtatására találták ki. Nem azt mondom, hogy a közömbös férfiakra kell nyomulni, de ha látod rajta az érdeklődést, akkor semmi problémát nem látok abban, hogy nőként te tedd meg az első lépést. Mi baj történhet? Legfeljebb nem őrlődsz hónapokig, hogy vajon mit akarhat, és hamar véget ér a történet, időt adsz ezzel magadnak hogy más után nézz.
2019. ápr. 8. 06:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezek az elméletek mind ostoba általánosítások. Ahány ember annyi féle és annyi típus.

Nyugodtan kezdeményezhetsz, sőt ennek 2 irányúnak kell lennie. Részemről ha azt látom, hogy csak én teszek mindent a nő pedig csak vár és vár és ül a tojásain

2019. ápr. 8. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!