Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy 185-190 cm magas nővel?

Figyelt kérdés

2019. márc. 30. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Persze, nem érdekel a másik magassága. Az olyan jellegű társadalmi elvárások sem zavarnak, hogy a férfinak magasabbnak kell lennie. 176 cm vagyok.

#6: Nem gyakoris legenda, hanem a valóság. Ha kimész az utcára az esetek döntő többségében azt látod, hogy a férfi magasabb. A gyakoris legenda az, hogy a nők csak és kizárólag elvakult szerelem alapján választanak és nem játszik náluk közre pl. a magasság és egyéb külső tényezők.

2019. márc. 30. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igen.
2019. márc. 30. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:

A fenét. Pont az a legenda terjeng itt, hogy "csak minimum 10 centivel magasabbal kezdenek"... Mikor azért nem feltétlenül. Jó a "többség" igen, de jó lenne a kivételeket nem idesorolni.

Jó a másik legenda tényleg az amit írsz, az sem jobb, túl ideális, túl tündérmesés.

A valóság a kettő között van.

2019. márc. 30. 20:18
 14/21 anonim ***** válasza:
# 6 Mi a gyakoris legenda? xD Szoktam lapozgatni a tindert, nagyon sok profilnál ki van írva magasság és mellette egy nyilacska felfelé. Biztos azért teszik ki, mert rohadtul nem meghatározó tényező számukra. Számokat, paramétereket néznek, aztán jöhet a többi. De élőben is hallottam már nőtől ilyet, meg máshol is olvastam, hogy nem szeretne alacsonyabb férfit, mert... Magasak előnyben vannak ilyen szempontból, de ez van, magassággal nem lehet mit kezdeni.
2019. márc. 30. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Na, a Tinder... Jó helyen jársz te is.

2019. márc. 30. 21:24
 16/21 anonim ***** válasza:
# 15 Tinder után képszakadás történt, addig jutottál csak az olvasással, vagy mi? De elárulom, hogy a tinderező férfiak és nők is köztünk élnek, akármennyire is hihetetlen!
2019. márc. 30. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Mivel én 178 vagyok, ezért nem valószínű. Ahhoz nagyon meg kellene lennie a kémiának közöttünk.
2019. márc. 30. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Netán Te egy 190 cm magas nő lennél?

Amúgy igen.

2019. ápr. 1. 11:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen az vagyok.
2019. ápr. 1. 18:47
 20/21 anonim válasza:

Naná! :D

Imádom, hogy nem kell hajolgatni lefele... :D Bár csak egyszer volt szerencsém ilyen helyzetben lennem.

2019. ápr. 9. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!