Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MILF vs. Fiatalok csajok. Hová vezet ez a háborúskodás?
Hatalmas feszültségek vannak ebben a kérdésben, mindkét csoport ellenséges egymással. Számos pasi is össze van zavarodva ebben a kérdésben, nem tudja mit tegyen.
meg kellene oldani ezt a gondot.
A bombázó középkorú feleség viszont szerinted hűséges a kopaszodó középkorú férjéhez?
Ők is fiatalokkal szexelnek.
A kérdező nagyon irigy valamiért.
Obszesszíven próbálja a nőket egymás ellen fordítani. Ő is tudja, hogy nem igaz, amit beképzel, ezért reagál ilyen hevesen, amikor szóvá tesszük, hogy találgat.
Egy igazi milf mellől nem megy félre a pasi se egy 20 évessel, se mással.
Megnézi őket, igen. De ennyi. A fiatal lányok gyönyörűek. A milfek meg tapasztaltak. 😉 És szintén bombázók, csak másképpen.
Nem egy fiatal lánynak segítettem már parkapcsolati dolgokban amúgy.
Üdv,
Egy milf
Nekem így 30 felett, két gyerekkel, kifejezetten bók.
Annál már csak az esik jobban, amikor nimcs velem a két gyerek, és nem hiszik el, hogy vannak. 😊
A korom amúgy nem zavar, mert minden szempontból sokkal teljesebb az életem most, mint 20 évesen volt. Igaz, 20 éves is szerettem lenni, de amilyen hibbant vagyok, 60 évesen se leszek normálisabb. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!