Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak szól a kérdés bővebben lent?
Figyelt kérdés
Inkább a komolya v a hülye pasi(azaz kicsit gyerekes de nem unatkozol mellette sose) oan pasi jön be nektek csajok?2010. júl. 4. 11:31
3/13 anonim válasza:
aki ha kell, tud komoly is lenni, de amúgy a hétköznapokban nem untat és vicces
4/13 anonim válasza:
3. válaszolóval kell egyet értenem!
5/13 anonim válasza:
én is ilyen kettő közötti vagyok mégis csak egy lánynak tetszem nem is nagyon csajozgatok mert ugye barátnőm van de amíg nem volt addig se érdeklődött senki
ez miért lehet?
6/13 anonim válasza:
Aki olyan mint én: kicsit gyerekes, nem lehet unatkozni mellette, de tud komoly lenni, ha arra van szükség. Párom is ilyen :)
17L
7/13 anonim válasza:
Legyen benne mindkettő, mert az se jó ha hótt komoly mint a vakbélgyulladás, de az sem, ha egy gyerekes id,óta!
8/13 Funktasztikus válasza:
vicces 4everXD igaz pasi vagyok
9/13 Funktasztikus válasza:
igaz komoly is tudok lenni:)
10/13 anonim válasza:
az olyanok mint én: amikor nagyon kell, akkor komoly vagyok. amikor viszont nem kell komoly lenni, akkor hülyeség a négyzeten. az olyan fiúkat szeretem, akik nem tragédiaként fogják fel az életet, és mindenből poént csinálnak...nyíltak, lazák, játékosak, viccesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!