Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elrontottam valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam valamit, vagy csupán tévedtem?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki tetszik nekem, s először úgy gondoltam hogy én is bejövök neki, mert mindig nagyon nézett engem, s már interneten is felvettük a kapcsolatot. Viszont mikor szembe megyünk egymással csak egyszer köszönt nekem vissza, azóta már nem is igazán szokott. Mi van most? Lehet tényleg bejövök neki csak talán kicsit túl nyomultam s ez nem jött be neki? Vagy bejövök neki csak nem annyira mint reméltem, s így próbálja jelezni hogy nem akar velem összejönni? Mit tegyek? vegyem fel MSN-re és ott beszélgessek vele? Vagy legyek őszinte és mondjak el neki mindent, hogy tetszik stb.?
2008. nov. 10. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Annyiszor leírtam már, szépen kérlek (mit kérlek, könyörgöm) hagyd az msn-es ismerkedést! Légy férfi, állj oda elé, és személyesen mondd el neki, hogy mit érzel! A nők a határozott pasikat szeretik (állítólag), mindenképpen értékelni fogja a bátorságodat. Ha nemleges lesz a válasz, na bumm, mindent megtettél érte, nem rajtad múlt. Csak NE virtuálisan ismerkedj, még ha az kényelmesebbnek is tűnik (annyival személytelenebb is, gondolj csak bele, hányan vehetik fel őt ezzel a céllal, és hányan állnak oda elé...nem kell asszem részleteznem)
2008. nov. 10. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem köszön vissza, és újra próbáltad és megint nem és furcsa az arca vagy valami, akkor szerintem felejtsd el.

Én a helyedben próbálkoznék megint egy "köszönéssel" szemkontaktus megpróbálva felvenni, és látni fogod a reakciót. Ha nincs semmi kedvesség, semmi viszonzás szerintem felesleges tovább "küzdened" érte.

2008. nov. 10. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak akik azt hiszik , h szégyen az amit a mésik iránt érzel! de ez egy óriási tévedés ha tetszik neked akkor ha nem is élöbe (pedig az a legjobb , emrtlássa , h összinte vagy) akkor vedd fel msn-re és mond el neki h tetszik neked ! Na meg lehet alig ismered 1 hónapja akkor nem kell a dolgokat elsietni mert meg kéne ismerjétek egymásT:)
2008. nov. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!