Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, értelmes,30 körüli férfiakhoz szól a kérdésem: Miért van az, hogy erős érdeklődést mutattok valaki iránt, aztán eltűntök, de most komolyan? (többi lent)
Az alábbi helyzetemre szeretnék magyarázatot kapni, mert magamtól nem vagyok képes megfejteni.
- Egy meetingen megismerkedtünk, és már rögtön az elején érződött a tekintetünk találkozásában, hogy tetszünk egymásnak. Egyértelmű volt.
- Következő 2 nap többször láttam, hogy néz, de figyelmenkívül hagytam. (hagytam vadászni, ,úgyis ez kell nektek...)
- Volt egy buli, többszöri szemezés után, enyhén alkoholos állapotban odamentem hozzá, amit nagy örömmel fogadott, aztán tánc, beszélgetés, sűrű érintés, fotózás, és kölcsönös érdeklődés követett. Ott voltak a kollegái is, de csak velem foglalkozott. Kb 2(!) órát töltöttünk együtt, rajongott értem, kísért, fogta a kezem, fb-ot cseréltünk, megvárta, míg jön a taxim, megöleltük egymást, kölcsönös puszi, integettett, mosolygott, mint egy kisfiú.
- Másnap is rám írt, hajnali 2-ig chateltünk, harmadnap is. Írtam neki valamit, azonnal ugrott, és kommentelt.
Ma pedig nyilvánosságra hozták a bulin készült fotókat, amiken ő többször szerepel a női kollegáival karolkozva, velem pedig egyszer, zárás előttről.
Azóta csend van. És itt kérném szépen az érdembeli hozzászólásokat:
- Ha szinte megőrült értem, akkor miért vágták el az egészet hirtelen?
- Én mit tehetnék? Nem akarok hülyét csinálni magamból azzal, h "futok utána", írogatok neki, mert úgy érzem, h ez részéről egy elutasítás, h a fotók óta nem beszélünk. Ugyanakkor utálom ezt a tehetetlenségérzetet, hogy csak akkor történhet vm egy férfival, ha a férfi akarja, nekem az a szerep marad, h tündököljek egymagamban, mint egy szerencsétlen rózsa a mezőn. És kérem senki ne írja, h "ez nem így van, a nő is kezdeményezhet", mert a gyakorlatban ez egy baromság. Főleg a helyes és népszerű srácok esetében.
Jómagam nagyon figyelemkeltően csinos személyiség lennék, állandóan csak azt hallom, hogy nekem könnyű, mégis egy katasztrófa a szerelmi életem.
Hosszú lett, köszi, h elolvastad.
Jaj, először is: nő vagyok, nem egy helyes pasi, ahogy kérted, hogy csak az válaszoljon.
Mi történt? Bejöttetek egymásnak
TE odamentél hozzá, tánc, beszélgetés, érintések.
Utána ő keresett téged, mikor rádírt. (?)
A fotós sztori nem világos, hogy jön ide.
Nem tudhatjuk, miért vágták el, mert nem tudjuk, miről beszéltetek, mit mondtál neki, kiábrándult-e...Mióta nem beszéltek?
Megértem a kérdezőt,akár hányszor vettem a bâtorságot és írtam a férfinak,valahogy mindig az lett a vége,hogy nem is vâlaszolt,vagy ùgy reagált,hogy abból nem az érdeklődés sütött,vagy ezek után csökkent az érdeklődése ismerkedés ideje alatt.És nem a zaklató típus vagyok.Ismerőseimre hallgattam mindig,hogy írjak,na jô csak még neki,rendben.És valahogy mindig oda lyukadok ki,mint kérdező,hogy ha egy férfi akar valamit akkor előbb-utóbb jelentekzik kortól függetlenül.
Annyi esetleg,hogy Ti ezek szerint egy munkahelyen is dolgoztok.Ott akkor mi történik,ha találkoztok?Esetleg ha több nővel is jól érezte magát a bulin,akkor a kapcsolatot velük is tarthatja,és ùgy döntött mást választ.
én egy 33 éves pasi vagyok és ahogy olvastam a történetet megpróbáltam magam beleélni a pasi szemszögébe, eljátszadoztam a gondolattal, a cselekedettel, tényleg mintha regényt írnék vagy filmet forgatnék és így adtam magamnak egy háttértörténetet, ami szerintem ide illik, ezt neked itt leírom. Ez csak egy kitaláció, de én így tudom elképzelni:
Te csak egy szórakozás vagy. Egy flört, egy kikapcsolódás, egy mozi, ami 2-3 órára elfelejteti, hogy otthon mi vár rám, ami lehet egy szerető család vagy egy fix barátnő is. Nem ismeretlen ez, hosszú kapcsolatban néha a férfi szeret úgy tenni, mintha szingli lenne és egyszerűen csak flörtölni, mert felemelő érzés tetszeni valakinek, főleg úgy, hogy tudod, nem akarsz igazán semmit, csak szerepjátékozol.
De ugyanaz van akkor, ha minden héten más lány fejét csavarod el, élvezed, hogy sikerül, hogy sok lánynak bejössz, hogy menő vagy és válogathatsz. Nem akarsz a legtöbbtől semmit, egyszerűen csak játszol, mert élvezed és jó vagy a játékban. Tök jó néha egy idegennel csetelni, megosztani az észjárásodat, úgy tenni néhány napig, mintha tényleg randiznátok vagy lenne valami intimebb, de aztán valahogy kifullad és szinte már el is felejtkezel a lányról.
Ezt nem tudatosan és direkt csinálod, egyszerűen csak jól esik és tovább állsz, amikor már nem annyira érdekes.
30év felett a párkeresés egy teljesen más szintre emelkedik és más lesz a játékszabály is mint 20 évesen. Sok pasinak ilyenkor megnyílik a világ, ekkora jönnek bele a randizásba és sokszor már nem a kanosság irányít, hanem maga a vadászás. És nincs élvezetesebb, mint amikor a vad jön oda hozzád, de te nem akarod lelőni, egyszerűen megsimogatod, játszol vele és utána elengeded.
Te is használod a vadász ösztönt a leírásodban, de sokan nem értik ezt, addig amíg nem voltak szintén vadászok. Nem arra megy, hogy most muszáj leteríteni a vadat és tényleg megdugjuk, mert az a cél, a gyilkolás, a trófea. Itt arról szól, hogy ha akarnád, akkor le tudnád e teríteni a vadat és ha igen, akkor már nyertél, akkor már tovább is állsz.
Én házas vagyok és már régóta nem vadászok, de baromi jól tud esni, hogy látszólagosan képes vagyok még vadászni. Mint ahogy írtam, közel engedek én is néha magamhoz egy vadat és élvezem az érzést, hogy képes lennék leteríteni ha akarnám, de nekem ez bőven elég.
Helyes, értelmes, 30 év körüli férfiként a következő a visszajelzésem:
1. Kurvára semmi közöm azokhoz a helyes, értelmes, 30 év körüli férfiakhoz, akikkel neked problémádd volt. Ne rajtam kérd számon azt, amit ők csináltak, ahogy ők viselkedtek.
2. Mellékszereplő vagy a saját életedben. Ne legyél az: akarsz valamit --> teszel érte.
>És kérem senki ne írja, h "ez nem így van, a nő is kezdeményezhet", mert a gyakorlatban ez egy baromság.
Nem az. Vagy rosszul kommunikálsz, vagy nem értelmes emberekkel ismerkedsz, hanem önimádó bájgúnárokkal. Nem kezdeményezni kell, hanem aktívnak kell lenni. Miért akarnám megismerni azt az embert, aki eleve jobbnak gondolja magát nálam, és elvárja, hogy egyoldalúan teperjek utána? A párkapcsolat minden egyes aspektusa a kölcsönösségen, diskurzuson alapszik. Bármikor kivonod magad ebből, rosszul teszed.
# 12
igen, ő keresett először. még aznap hajnalban, h haza értem-e. aztán másnap is pár sor. aztán harmadnap hosszú bezsélgetés. negyedik nap is.
a fotós sztorinak az a lényege, miután azokat megnéztük, utána nem írtunk egymásnak. (én azért nem, mert láttam, h a kolleganőjének is fogja a kezét a csoportképen, és kicsit csalódás volt, mert én többet (?) láttam bele, h egész éjjel az én kezemet fogta.)
egy cégnél dolgozunk, de más városokban, így nem futunk össze nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!