Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett egy lány, de halálosan szerelmes lettem belé és ez így megnehezíti, hogy rendesen megismerhessem, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Szóval eleinte kölcsönös érdeklődés volt, aztán kicsit mindketten elmélyültünk. De én annyira szerelmes lettem belé, hogy most felépült egy fal, próbálok jobb lenni, más hangon szólítom meg, stb, már sosem lesz a régi, nem támadom le hülyeségekkel. félek, hogy elszúrom. mármint ezzel, hogy már nem megy az, ami régen volt.2010. júl. 3. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!