Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeillik egy elegáns megjelenésű férfi egy hétköznapi megjelenésű nővel?
Persze.
De az "összeillés" pont ettől függ a legkevésbé.
Nem. Az egyiküknek mindenkèppen át kell öltöznie a másik stílusának megfelelően, különben az első randijuk alkalmával megnyílik alattuk a föld, és Coco Chanel szelleme elviszi a lelküket az örök karhozatba.
Néhany kérdést elnézve fel nem foghatom, hogy tudott az emberi faj túlszaporodni...
Másik kérdésre írtam, de talán ide is ide vág.
asi vagyok, tudom manapság már nem szokás egy nőt egy kávéra se meghívni de én még régimódi vagyok.
Anyagi (életmódbeli ) egy szint.
Nos ha egy lányt meghívsz kajálni az első randin. Mondjuk legyen ez esti randi lehet az egyik nő a 3* os éttermekre gondol, még a másik egy mc donaldszra. Első letipeg neked egy magassarkú szoknya .... kombinációban, még a másik egy farmer tornacipő kombóba.
Én köztes kategória vagyok pasiként.
Egyszer túlkészültem egy 1. randit autó kinyalva, üdülőövezet volt a terv séta, vacsora kisvendéglőben erre a lány a plázás éteremudvaron akart maradni.
Másik eset, autóm se volt per pill hidegben a lány haja meg se száradt ( egyértelmű nem sétára készűlt) amikor lejött hozzám. Szerencsére volt a közelben egy nagyon jó étterem és ott ettünk ok én hívtam meg , de nem volt szégyelős.:)
Utolsó, te ugyanazt a választ hány helyre másolod be?
Kérdező: ha mindkettő ragaszkodik a stílusához, lehet hogy látványra furák lesznek (egy öltönyös pasi, meg egy tornacipős lány) de őszintén: kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!