Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, elmennétek randira ha csak ennyit tudnátok?
Barátok által szervezett vak randi? El izgalmas,bízom a barátaimban,hogy nem egy szatírnak szolgáltatnak ki .
Ha egy kép nélküli társkereső profilról van szó...akkor nem!
"Randizni ismerőssel szokás aki szimpatikus, nem egy idegennel..."
Na így halmozódnak a genetikai hibák. Úgy hívják ezt, hogy BELTERJESSÉG.
Akkor mi a kérdés?
Idegenekkel (akiről kvázi semmit nem tudsz) nem szeretne az emberek 99%-a randizni. Ennyi.
Belterjesség az ha közeli családtagjaiddal csinálod.
Te jó ég. Ennyi ésszel szabadlábon...
Nem, nem mennék így el randira.
De mellesleg el sem tudom képzelni azt a szituációt, ahol ez a kijelentés életszerű lenne.. :D
Ha valaki valakit osszehoz mondjuk az ismerosevel, akkor az nem úgy történik, hogy van egy haverom a Béla, rendes srác, őszinte, kommunikatív....ja meg 92 kiló és azt mondja 178 centi.. Így érdekelne Juli? :D
Kérdező, neked csak álmaidban volt nőt, különben nem akadtál volna fent a válaszomon, amiben szimplán ALAP dolgokat írtam.
Kit érdekel az őszinteség és a kinézet, ha mellette füstöl, mint egy kémény és vedeli a piát?
Nálam ezek alapok, hogy ne dohányozzon és ne igyon alkoholt a pasi. Ez most neked miért baj? Ja biztos azért, mert dohányzol. Nyugi, más biztos, hogy tolerálja, de én nem. Anyukám is tolerálta, hogy apukám csinálta.
Érdekes, párom, akivel 6 éve együtt vagyok, minden leírtamnak megfelel.
Nem vagyok híve az alig ismert emberrel való randizásnak.
Tudod, aki neten hazudik, az a valóságban is fog. Aki meg őszinte, az mindenhol az.
5-ös válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!