Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan állítsam le úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le úgy, hogy ne legyek bunkó?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, még sosem volt barátom, elég zárkózott vagyok és távolságtartó. Most találkoztam egy sráccal, aki kb 26-28 éves lehet, ismerősöm-ismerőse szintű dolog, de egyáltalán nem voltak randiszerűek a körülmények, és barátinak is indult az este.. aztán beültünk meginni egy pár pohár bort egy helyre, és elkezdett faggatni, hogy miért nem volt még pasim, hogy igazán nem csókolóztam e még soha... aztán megfogta a térdem, a combom, puszilgatott, követelte, hogy én is pusziljam meg (arcon), ölelgetett.. akkor valahogy nem mértem fel a helyzetet, persze alapvetően visszautasító voltam(ez reflex is..), de eléggé zavarba hozott. Lehet, hogy azt hitte azért vagyok zavarban, mert tetszik? (ja igen, egyébként jól néz ki, de nekem egyáltalán nem tetszik) de nem akar tőlem semmit ő sem, szerintem csak szórakozott, bár mondogatta, hogy pont az ilyen külsejű lányokat szereti, meg, hogy milyen aranyos vagyok.. Ott valahogy tényleg nem gondoltam át a helyzetet, de most rémesen érzem magam, megalázva, és azt kívánom bár ne engedtem volna semmit. Lehet, hogy egy kicsit túlreagálom, de egyszerűen nagyon bizalmatlan és tapasztalatlan vagyok és ez felkavart. Egyébként ha valakit ismerek, és bízom benne, akkor rendben van, ha megölel, vagy ad egy puszit, de ő túl rámenős volt meg beképzelt is, és szinte nem is ismerem. Valószínűleg újra kénytelen leszek találkozni vele, és fontos, hogy jó legyen a kapcsolatunk, de nagyon nem szeretném, ha ez így folytatódna.. Remélem ez így érthető, kérlek segítsetek, mondjátok el a véleményeteket!
2008. nov. 10. 02:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha találkozol vele, viselkedj rendesen.

Ha kérdezi, mond meg neki, hogy te túlzásnak érezted, amit tett.

Ha erre rákérdez, mondd meg neki, amit most írtál: hogy jól néz ki, de nem az eseted.

Erre persze valószínűleg barát akar lenni: az rendben van, ha normálisan viselkedik.

Ha ennél rámenősebb, az már problémás. Akkor csak röviden mondd meg neki, hogy te ezt nem szeretnéd, és hagyd ott.

2008. nov. 10. 02:30
 2/8 A kérdező kommentje:
csak ilyenkor mindig félek felhozni, elbizonytalanodom, hogy mi van ha csak én értettem félre, és egyáltalán nem is tetszem neki, meg nem volt semmi, és miért gondolom, hogy én mindenkinek tetszem... de ez azért elég egyértelmű volt szerintem és ha már ő nem tudott tisztelni, akkor nekem kell összeszednem a bátorságom és kiállni magamért.. (?)
2008. nov. 10. 02:55
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
figyi, ha ilyen tutyimutyi vagy, sosem lesz rendes pasid, de rád másznak, akiket el akarsz hajtani.
2008. nov. 10. 09:31
 4/8 Srapnel ***** válasza:
76%
Nem azt mondod, hogy tetszel neki, vagy sem. Tökmindegy, amit tett, akármi is van mögötte, neked nem kell. Ezt tudasd vele.
2008. nov. 10. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
De mi ennek az oka, hogy ennyire zárkózott vagy? Próbálj nyitottabb lenni, elmegy melletted az élet, miközben mindent ki fogsz hagyni.. (ezt nem erre a srácra értettem)
2008. nov. 10. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ő tudta az , h neked nem volt még barátod (ami nem szégyen)akkor lehet azért csinálta , h lássa te , h viselkedsz ilyen helyzetbe na meg ha nem tetszik akkor haggyad mert sok srác van aki tud udvariasabb is lenni nála:)
2008. nov. 10. 16:13
 7/8 A kérdező kommentje:
uh, igen igen, tudom, hogy 'lazulnom' kell, de azért nem minden helyzetben vagyok ilyen tutyimutyi, meg ha tetszik valaki az más lesz, és akkor szerintem nem lesz para, meg ha szeret, kivárja, hogy ne féljek tőle.. öö herceg fehér lovon..? fenébe
2008. nov. 12. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen herceg fehér lovon... de ne keseredj el van ilyen pasi is :) Igaz kevés, de akad!!! Szerencsére én találtam... Kitartás, ha van kedved beszélgetni írj privátban! LAZULJ!

2008. nov. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!