Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok hátránnyal indul egy férfi, aki elektromos cigit szív?
Most térjünk el az amerikai meg brit tudósok megmondták, hogy meghalsz előbb, mint a normál cigitől.
Ékes ellentéte a normál cigarettának, nem lesz tőle büdös a ruhád, a szád, a lakás, az autó, semmi. Csak egy hóbort.
Nálam eleve kizáró tényező a dohányzás, az alkoholfogyasztás és az egészségtelen mozgásszegény életmód.
Az e-cigi is cigi, számomra nincs különbség közöttük. Mind a kettő egyformán károsítja az egészséget.
"#9-es ha az illető csak sima liquiddel szívja, az egyáltalán nem káros a szervezetedre, az tulajdonképpen ízesített gőz, a vízgőztől se lesz semmi bajod. Ez növényi glycerinből és propilén-glikolból áll utóbbit gyógyszeriparban is használják asztma inhalátorokban. Emellé tudsz bele tenni nikotin folyadékot ami nem kifejezetten hasznos a szervezetednek,ha éppen szükséged van rá, de nem mindenki szívja azzal."
Ebben az esetben viszont a függőség az, ami számomra zavaró. Ugyanúgy, mint bármilyen függőség.
Na a rendes cigi meg nálam kizáró ok :)
A szagát sem tudom elviselni, büdös, rossz ízű..
Amúgy erre sem vagyok ráfüggve.. pl. ha nem szívnám se hiányozna. Ha épp télen beteg vagyok sem pöfékelek, volt, hogy 2 hétig sem. Egyáltalán nem hiányzott. Nem függőségnek nevezném, hóbortnak írtam fentebb is. Finomak az ízek, jó illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!