Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác ezerszer társasági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác ezerszer társaságibb ember, mint én, de tetszem neki, az működhet?

Figyelt kérdés

Folyamatosan találkoznak meg isznak a baráti társaságával, ami engem egyébként egyáltalán nem zavar, mert amúgy meg egy iszonyat rendes, jólelkű srác. Nem mondta ő sem, hogy zavarná, hogy én nem vagyok ilyen, sőt igazából szégyelli kicsit előttem, pl. nem nagyon mer olyan képeket mutatni, amiken részeg.

De ettől függetlenül kicsit furcsa lenne, nem, ha teljesen külön életet élünk?

Én nem iszom, max. 1-2 italt, és csak külön-kulon szoktam a barátaimmal találkozni, mert máshonnan ismerem őket, meg egyébként is frusztrál a nagy társaság.

Ti mit gondoltok?

2019. márc. 9. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Van aki a különbözőséget keresi. Ha bejössz neki, akkor szerintem itt nincs semmi probléma.
2019. márc. 9. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Azt gondolom hogy a te tinikorodban ez nem fog működni.
2019. márc. 9. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A srácok leszarják, hogyha hozzájuk képest a csaj kevésbé beszédesebb, kevesebb társasági élete van. Ez csak a nőknek fontos, ha férfiről van szó, a férfiakat más dolgok érdeklik egy nőben.
2019. márc. 9. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés? Ha tetszel neki, akkor ott a pont. Ezen nincs mit vitatni.

Megpróbálni mindenképp ér, amúgy egyik kapcsolatról sem lehet megjósolni, hogy mi sül ki belőle hosszútávon, még két hasonló típusú embernél sem. Valahogy ez nem úgy megy, hogy 2 társasági ember összeáll, akkor minden működni fog.

2019. márc. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!