Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik senkit nem köszöntenek fel nőnap alkalmából?
Mert én ilyen vagyok, engem ez az egész hidegen hagy, nem szeretem az ilyen görcsös,izzadságszagú, kötelező ünnepeket.
A magam részéről az év minden napján tisztelem a nőket, nem hiszem, h 1 napot így ki kéne emelni. Egy igazi férfi az év minden napján kellő tisztelettel bánik a nőkkel
Minden ünnep (?) feljogosít, hogy sértés, bántás nélkül legyél "ember" másokkal.
Nem te vagy a lényeg. Ha nem ünnep, nem baj.
Te dolgod.
De miért csak az ünnepeken legyek "ember" másokkal?
A többi nap miért nem?
Mire jó ez az évi néhány nap álszenteskedés?
Nincs különösebb véleményem; máshová már leírtam, de fogalmam sem lenne, hogy ma van nőnap, ha nem néztem volna fel az internetre. :D
Az egyetlen, ami kicsit rosszul tud esni az, ha a hozzám közel álló személyek nem köszöntenek fel (szóban, ajándék nélkül) a szülinapomon, azt mégiscsak személyesebb ünnepnek érzem. A többi engem sem érdekel, a karácsonyozásban is csak a rokonság kedvéért veszek részt.
Semmi, ha nem csinálsz belőle cirkuszt.
Nálunk a családban külön poén ez a nap, mert apám meg Zoltán. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!