Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 24 vagyok és randizom egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 vagyok és randizom egy 17 éves lánnyal, a korkülönbség miatt nem tudom hogyan viselkedjek vele. (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés

Szóval én totál beleszerettem egy 17 éves lányba. Kb. fél éve ismertem meg és már akkor megtetszett aztán a közös ismerőseink úgy akaították a bulikat, hogy tudjak vele találkozni és így megismertem, beleszerettem. Most már ott tartunk, hogy kértem egy randit és eljön velem. Egy sétára, fagyizásra gondoltam. Azt nem tudom, hogy hogyan viselkedjek vele, mert az eddigi kapcsolataimban max 2 év volt a korkülömbség, ez meg egy kicsit több...

Azt tudom, hogy még nem volt komoly kapcsolata, azt viszont nem tudom, hogy csókolózott-e már, bár gyönyörű úgyhogy van rá esély...

Szóval szerintetek mennyire haladjak lassan? Meddig menjek el az első randin?

2010. júl. 2. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom megérteni, hogy miért akar valaki 7 évvel fiatalabb nőt összeszedni. Ráadásul ilyen fiatalon. Ez szégyen ember, én 23 vagyok és 25 éves a csajom
2010. júl. 17. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Hagyjad a francba a csajt, úgyis fog menni egyetemre és meg fog hülyülni:D
2010. júl. 17. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Pont ennyi a korkulombseg en es a baratom kozott, vagyis akkor amikor osszejottunk.

O elso randin megpuszilta a szam elvalaskor.

Ugy viselkedett velem mintha egykoruak lennenk, nem kell lenezd, hogy o a kicsi te meg nagy. Pont ugy viselkedj vele, mint massal ahogyan szoktal.

Es ha ugyadodik a helyzet akor siman csokold meg.

Elso randira egy meghitt helyre vidd el es setaljatok egy nagyot.

2010. júl. 18. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Jajj..nem olyan gyerek már egy 17 éves,ha úgy nőtt fel.18 leszek novemberben,párom pedig 1 hét múlva 28..két éve teljes harmóniában élünk,legnagyobb vitánk a foci,mert Ő Fradista én pedig Újpesti vagyok. :) ne vágd a fejéhez hogy mikor ő ovis volt Te már csajokkal smárolgattál stb,azt kész.Bár ő így indított,de csak jókat mosolyogtunk a 10 év körkülönbségen.Nem számít ha két ember szereti egymást,hogy hány év van köztük.
2010. júl. 18. 01:20
 15/17 anonim ***** válasza:

egy 17 éves lány már nem annyira gyerek.

ha úgy adódik, szerintem simán csókold meg.

L/17

2010. júl. 18. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:

legközelebb meg elolvasom, miket irtak előttem, hogy ne írjam ugyan azt... cink...:D

L/17

2010. júl. 18. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem az ilyen korkülönbségről az jut eszembe, hogy a fiú nem elég jó egy idősebb nőnek:) Egy 17 éves meg annyira nem gyerek, de nem is felnőtt...
2010. júl. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!