Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy itt rengete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt rengeteg ember siránkozik, hogy nem talál magának társat?

Figyelt kérdés
Én csúnya vagyok, mint a bűn és mégis bármikor be tudnék pasizni (ha nem lenne élettársam). 35/n
2019. márc. 6. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert sírni meg másokat hibáztatni könnyebb, mint kritikusan fordulni magunkhoz, és megkérdezni: mi a baj velem?

Amúgy is azt fogják neked írni, hogy "a nőknek mindig minden könnyebb".

2019. márc. 6. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
5%

"Mert sírni meg másokat hibáztatni könnyebb, mint kritikusan fordulni magunkhoz, és megkérdezni: mi a baj velem?"

Nézzük: sportolok, adok a megjelenésemre és egészségemre művelt és értelmes vagyok, igyekszem gyakran kimozdulni, izgalmas életem van, anyagilag is jól állok, még sincs senkim már évek óta.

De a szomszéd Jani, aki nyert a genetikai lottón, az én havi 0 Tinder-matchemmel szemben naponta kap 15-20-at. De igen, én tehetek róla!

És a nőknek könnyebb, ezt tagadhatod, de felesleges...

2019. márc. 6. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
#2-es, ne zavarjon, de a Tinder szexpartnerkereső. Társat keresni ott enyhén szólva dőreség.
2019. márc. 6. 18:07
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért van minden második lánynál kiírva, hogy "no ONSs", meg "aki csak szexelni akar, balra húzzon". De mindegy is, ugyanez az eredmény a hagyományosabb társkeresőkön is, azzal a különbséggel, hogy ott simán nem válaszolnak. Pedig nem, nem "szia, mizu"-val nyitok...
2019. márc. 6. 18:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Még soha nem használtam társkeresőt.
2019. márc. 6. 18:24
 6/12 anonim ***** válasza:
7%

Ez most komoly? Nem sok eszed van.

Mondjuk azért mert nő vagy! Egy nő teljesen mindegy hány éves hogy néz ki,hány kiló mennyi pénze, milyen iskolaja vagy esze van, vagyis bármilyen, ahogy irtad is bármikor talál maga mellé valakit. Szexpartnert azonnal kb 1000-t

Tartós kapvsolatot meg 100x könnyebben mert rengeteg jelentkezőből tud választani.

2019. márc. 6. 19:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem egy pasi is mindegy hogy néz ki, ha nem lúzer, akkor könnyen találhat magának nőt.
2019. márc. 6. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:

" itt "

annyira utálom mikor ezt írják.

Igen itt ezen az oldalon, normális emberek vannak itt is mint mondenhol máshol, nem tudhatod kivel beszélsz, ugyanazok vannak itt mint kint a való életben, csak itt mindenki szabadon ír.

Az ember a munkahelyén nem lehet búval**aszott nem sírhat ríhat és panaszkodhat, ezért nem lehet tudni, kinek mi a fő problémája.

Akit itt ellenszenvesnek tart az ember, az lehet, hogy holnap épp melléd ül le a buszon és rádmosolyog , te meg szintén mosolyogsz és köszönsz neki és normálisnak találod.

2019. márc. 6. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Már meg is fejtetted magadtól, pont a lúzer pasik siránkoznak itt. Egy kis szánalomszex reményében.
2019. márc. 6. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért siránkozik itt rengeteg ember, mert nem találnak maguknak társat.
2019. márc. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!