Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nyáron Egyiptomba megyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyáron Egyiptomba megyünk nyaralni. Mivel kelthetem fel a szexi arab férfiak figyelmét?

Figyelt kérdés

Szolidabb vagy kihívóbb legyen a fürdőruhám? Milyen hajviselet tetszik nekik leginkább? Igaz hogy a szőke haj a kedvencük? Milyen testalkatú nőknek van náluk nagyobb esélye? Mit szeretnek,ha sokat kéretem magam vagy ha bevállalósabb vagyok? Alapvetően mire kell figyelni ott a pasizásnál?

20/L

2019. márc. 5. 17:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Te is ugy járt mint Beuska báratnőm,10 éve menekül a pasi elöl a kölykével. Rajta sok hüle magyar nőt elkápráztat h munka nélkül elvannak tartva csak hát van annak hátul ütője is ha arab tarja el.. :(

40N

2019. márc. 5. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Én nekem is volt arab pasim,addig volt cuki mig nem menstruáltam,na akkor az állat szintre kerültem,meg sajnos a beeteés után ott vagy kb és stb,tudnék mesélni..

40N

2019. márc. 5. 18:19
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Te az életedel játszol az arab férfi ha valami csúnya dolgot teszel nem szakít veled hanem megfolyt légyszives kicsit olvass utána a dolgoknak mielőtt belevágsz. És senki nem akar általánosítani de sajnos az arabok tényleg ilyenek. Ha vannak barátaid vagy jóba vagy a szüleiddel kérj tőlük is tanácsot mert a tűzel játszol. És az arab nők ocsmányak mindegy mibe mész szebb leszel az arab nőknél. De a vallásuk szerint tisztátalan vagy és nyugodtan csoportosan megerőszakolhatnak .
2019. márc. 5. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég, ha fehér, európai nő vagy.

Náluk szigorúan tilos a szex a házasság előtt, akár muszlim, akár kopt.

Epedve várják a könnyűvérű turista lányokat, akiket fel lehet próbálni.

Udvarolni is nagyon tudnak. Sok mindenre képesek egy eu-s személyi igazolványért, amivel EU-n belül mehetnek bárhová.

2019. márc. 5. 18:23
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Most már aranyat ajánlanak ott az arabok, csak a beudinoknál meg a berbereknél van teve.

Amúgy sok vendéglátós egyiptomi letojja a kinézetet, ha az eus papírokhoz hozzá segíted, olyan szar ott a helyzet.

Amúgy az arabok kifejezetten szeretik az eredeti, nem kihipózott szőke vagy világos barna hajat, nekik még az utóbbi is szőkének számít. Meg ha valaki ehhez arányos alkatú és nagy mellű, akkor a legtöbbnél tényleg nem lősz mellé.

2019. márc. 5. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Igazából tök mindegy, azok bárkit lekúrnának. Viszont nem javaslom, mert ott nőként 0 jogod lenne kb. Ennél az is jobb, ha itt összejössz egy arab kinézetű cigánnyal, még mindig több megbecsülsést kapnál.
2019. márc. 5. 18:48
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Azzal, ha a tulajdonuknak és a szexrabszolgájuknak tekinted magad. Ők ugyanis annak fognak tekinteni téged, mivel nő vagy.
2019. márc. 5. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Ordítozd, hogy áná sármútá. Így tuti megdönget majd valaki. Jó szórakozást :)
2019. márc. 5. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Szegény kislány, ennyire fhasz hiányod van? Vegyél egy vibrit, azzal is jobban jársz.
2019. márc. 5. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
Azt elfelejtettem írni hogy az arab farkára vagy 3 óvszert húz mert elég sok betegséget terjesztenek messze nagyobb arányba betegek mint mi.
2019. márc. 5. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!