Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek 30-as anyukával?
Figyelt kérdés
Most lett vége a párkapcsolatomnak és egyenlőre csak közvéleményt kutatok. Tudom, hogy a legtöbb férfit riasztják a lurkók, de viszont tudom azt is, hogy nem mindenki egyforma. Szóval? Nektek mi a véleményetek?2019. márc. 3. 18:21
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elég vegyesek de kb ilyenekre számítottam. A bátorító szavakért külön köszönet és virtuális puszi. :)
2019. márc. 3. 20:29
13/16 anonim válasza:
#12 próbálj majd figyelni azokra a dolgokra amiket írtunk. hogy hogyan ne egy verkli legyen az élet együtt, mert a gyerek időbeosztásához kell mindig alkalmazkodni. ez jelenti azt, hogy figyelni azokra a dolgokra, amiket hoz együtt az élet. és azokra reagálni úgy, hogy a gyerekes dolgokat is arrébb tenni néha. amire legyen terved. barátnők, szülők, baby sitter. hogy lehessen kicsit spontán felszabadulni, ha épp annak van az ideje. meg arra is, hogy az ex férj ne a közös mindennapok része legyen.
15/16 Rockarc válasza:
Eleg eles a hatar. A ferfiak egyik resze sikitva menekul, a masiknal meg nem problema.
42F
16/16 anonim válasza:
A gyerekes anyuka a parvalasztasnal foglalt nonek tekintendo. Ugyanaz a kategoria, mint a ferjes asszony, csak itt per pill nincs a kozelebe a ferje.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!