Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, ha lehetösegetek lenne a Sarka Kataval
összejönni, ez esetben nem zavarna hogy van ket
utanfutoja, azaz 2 gyereke egy masik ferfitol?
Sarka Kata alapból csak egy kőgazdag férfival jönne össze. Fideszes kapcsolatai révén több tíz milliókat keres havonta. Nyílván nem fog leállni egy átlagemberrel.
2019. febr. 26. 12:23
#8: Milyen férfilogikáról beszélsz? Amit írsz, azt kiknél és hol láttad?
Sarka Katát eddig is max. a külseje miatt vitték volna a férfiak. A kutyát nem érdekelte, hogy milyen cége van vagy kivel él együtt, ebből a szempontból.
(Bónusz: Pár éve leoktatott egy netes hozzászóló, hogy ők milyen sokáig együtt lesznek, mert lemertem írni, hogy ez a látszatkapcsolat a pénzről szól és befog bukni. Igazam lett.)
#9: Tökéletesen jellemezted az oldalt!
2019. febr. 26. 12:42
13/28 A kérdező kommentje:
Az utanfutot pont azert irtam mert itt a ferfiak igy irnak az egyedülallo nök gyerekeiröl!Cinikusan!Mert en is egyedülallo anya vagyok es undoritonak talalom az ilyen jellegü hozzaszolasokat.
14/28 A kérdező kommentje:
KIT ERDEKEL AZ hogy a Sarka Kata csak kögazdag pasival jönne össze??Ez volt a kerdes???Latom magara a kerdesre megint senki nem koncentral, mint ahogy az minden kerdesnel itt lenni szokott.A KERDES AZ VOLT,HA ÖSSZEJÖHETNEL VELE, zavarna- e, hogy ket gyereke van?
Most miért írsz úgy, mint egy idegbeteg?
2019. febr. 26. 14:35
Akkor azt próbáltad kipuhatolni Kérdező, hogy egy átlagon felüli külsejű, módú, pozíciójú nőt elfogadnának-e két gyerekkel?
Az ő helyzetéhez "illő" férfiak ugyanúgy válogatnak mint egy átlagember és inkább a fiatal, család nélküli nőt fogják választani.
2019. febr. 26. 14:42
17/28 A kérdező kommentje:
Ferfiak velemenyet varom nem nökét.Es igen, ez erdekel.Hogy ha egy nö olyan jol nez ki mint ö, es ennyi penze van, akkor is problema e egy ferfinak, hogy 2 gyereke van.De latom itt ferfiak nem szeretnek valaszolni.
Ott van pl. a Hódi Pamela, akinek ráadásul a Berkitől van gyereke, ráadásul szerintem kevésbé csinos, mint a Sarka Kata. Elvileg ugye egy gyerekes nő senkinek sem kell, max valami ronda bétának, vagy öreg alkesznek. Erre van neki egy fiatal, jóképű focista pasija, aki a tenyerén hordozza, ráadásul sokkal jobb pasi, mint az exe. Ki érti ezt?
2019. febr. 26. 14:53
19/28 A kérdező kommentje:
Már bocs utolsó de ki mondta hogy gyerekes nő senkinek nem kell???egy gyerekes nőt nem ismerek aki ne talált volna párt...az összes ismerősöm talált..de akkor írok híres embereket : Dobó Kata Szinetár Dóra Liptai Claudia Sarka Kata Hujber Cintia ....te miről beszélsz?????
"és inkább a fiatal, család nélküli nőt fogják választani."
Itt van.
2019. febr. 26. 19:48
Kapcsolódó kérdések: