Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti akkor is kértek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti akkor is kértek ismerkedés alatt szexi képet, ha komolyat akartok a lánytól?

Figyelt kérdés

2019. febr. 25. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Attól függ mit gondol szexi képnek szerintem. Hogyha bugyis melltartós, vagy anélküli képet akkor felejtős. Ilyen képet amúgy sem küldünk komoly kapcsolatban sem, mert ki tudja mi lesz később. De mondjuk egy kicsit szexibb szettben pózolós vagy csak dolgokat sejtető kép beleférhet.

Tőlem "kért" (ez erős túlzás) ilyen képeket a párom (aki már a férjem, szóval elég komolyan gondolta :D) az elején is, de neki kb az is szexi képnek számított ha az arcomról küldtem képet. :D

Azt úgy is érzi valaki ha a másik komolyan gondolja mert tök egyértelmű a viselkedéséből. Hogyha neked kétségeid vannak ezzel kapcsolatban, nem érzed az igazi érdeklődést akkor szerintem hagyd. Viszont önmagában a szexi kép szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak szexet akar.

2019. febr. 25. 21:02
 12/15 OshikuruDemonSamurai ***** válasza:
Csajtòl függ
2019. febr. 25. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Csak szerintem nem normális "szexi képet" kérni az ismerkedés bármelyik stádiumában?
2019. febr. 25. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gázos az örökös kuncsorgás a "szexi" képekért (meg az is, amikor pl. negyvenes, túlsúlyos, egyedülálló anyukák küldözgetik kéretlenül a "szexi" képeiket a pasiknak). Csak a F...szverő Tóbiások csorgatják a nyálukat fehérneműs, rossz minőségű amatőr képekre, mikor sokkal jobb élőben ismerkedni. De komolyan, hát nem izgatóbb, mikor érzed is a csaj illatát, a bőre melegét, beletúrhatsz a hajába és így tovább?
2019. febr. 25. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Sosem kérek sexi képet...

Mindennek megvan a maga helye és ideje.

2019. febr. 26. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!