Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha 15 évesen 42kg vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 15 évesen 42kg vagyok és 163cm magas?

Figyelt kérdés

Ebből már volt nálam depresszio mert mindig ugyérzem hogy emiatt utasítanak el pedig nem egobol mondom de nem vagy egy Frodo:) de Brad Pit-se lányok szerint cuki vagyok

És ezt nem értem hogy aki tetszik az meg msn-en is olyan több mint barátság beszélgetés szokott vele lenni de ha megkérdezem akkor "Bocsi...de inkább haverok."

2010. júl. 2. 08:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

elolvastam a kérdést, leírás nélkül, gondoltam áhh hencegni akar a kis ribi, hogy ilyen vékony.. elolvastam a leírást is... hát nagyon alacsony vagy és iszonyat vékony. nekem baj lenne :D

de szívesen cserélnék veled súlyt és magasságot.

15/L, 56kg, 172 cm

2010. júl. 2. 10:36
 12/14 anonim ***** válasza:

én 167 cm vagyok és 43 kg :S

az o.társaim a csuklójukat méregetik a vádlimhoz:S...

én is sztem emiatt kapok sokszor elutasítást:S

15/L

2010. júl. 2. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

167cm magas vagyok, és 49kg, és még sosem utasított vissza egy lány sem ;) Szedj fel pár kilót, mert 42 tényleg kevés.

Béke:)

15/F

2010. júl. 2. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:

én meg 178 cm és 85 kg. akkor mivan? menjél gyúrni és zabálj te is megerősödsz.

17/F

2010. júl. 3. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!