Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira jó ez a szerelés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira jó ez a szerelés? Kávézni, hamburgerezni megyünk.

Figyelt kérdés

Nagyon hasonlóak az én ruháim, maximum a márka más, vagyis csak a felsőnek mert nem találtam meg... :)

Szoknya: [link]

Felső: ebből a LILA

[link]

plusz testszínű harisnya, fekete cipő

köszi, ha véleményezitek :)

2019. febr. 22. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%
Ugye tudod, mi a lila szín jelentése öltözködésben? :D
2019. febr. 22. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
A felső szerintem túl kihívó első randira. De az első képen lévő szett azzal a felsővel tökéletes. Én inkább valami olyat vennék fel.
2019. febr. 22. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik akkor vedd fel. Nekem férfiként igenis bejön. És ha Te ebben fogod magad szépnek, csinosnak érezni akkor ebben leszel az. Ha jól fogod magad érezni az pozitivan fogja befolyásolni a kisugárzásod, viselkedésed, nem leszel feszült stb. És attól viszont szexibb leszel.
2019. febr. 23. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha esti program lesz, akkor jó, nekem tetszik.

30N

2019. febr. 23. 23:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a mindennapokban is ilyen a stílusod, és a srác tudja, hogy napközbenre is úgy öltözöl ki, mintha diszkóba / bálba mennél, oké. Egyéb esetben meg vmi kevésbé szaténos-csipkés felsőt választanék egy sima burgerezős randira.
2019. febr. 24. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!