Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar csajoknak bejönnek a japán fiúk?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:41
21/43 anonim válasza:
Igen,nekem bejönnek. :)
Vannak köztük iszonyat helyesek. *-*
22/43 anonim válasza:
ha magasak, és nem csúnyák, akkor igen. de ez így van minden más nemzet esetében. :)
sztem vannak helyes japán fiúk.
23/43 anonim válasza:
Be bizony <3 *˛*
Én is csak 160 cm vagyok, úgyhogy a magassággal sem lenne gond :D
L/18
24/43 anonim válasza:
Nekem a japán csajok nagyon bejönnek, olyan aranyosak. :)
Bár tudom nem ez volt a kérdés.
20/F
25/43 anonim válasza:
a japán csaj ok mert szűk, japán csávesz azért sem mert hetero vok, + kicsi a f@szuk :D
26/43 anonim válasza:
Hát mindenképpen =) Bennem is van ásziai vér xD de egyébként nem azért ^^ De persze azért nem mindegyik, mint ahogyan magyar fiúk esetében sem...
27/43 anonim válasza:
Ez hülyeség mert mindegyik ugyanolyan csak van az öreg a fiatal meg a kicsi, de egy korban csak a hajuk más. Na meg az hogy meleg-hetero-biszex.
30/43 anonim válasza:
ha kis cuki arca van akkor igen =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!