Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beszélsz egy lánnyal, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélsz egy lánnyal, és képet küld magáról. Mit érdemes mondani kép után?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban kérdem. Amennyiben ideálod, inkább érdemes megdicsérni valamijét,vagy valami jól nézel ki-t benyögni. Vagy egyszerűen érdemes tovább menni a beszelgetesben inkább, nehogy elbízza magát?
2019. febr. 17. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Azé valamit írjá neki hogy kamázod, de ne ojat hogy kivertem rád meg ijenek.
2019. febr. 17. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Alapvető illendőség, hogy megköszönöd!

Ha tetszik, pár szóval dicsérjed meg. Írd meg, hogy mi tetszik neked rajta: általában az arca, szeme, frizurája alakja vagy színe, ajka, testének az formája, ruhája stb.) Ám, ha hidegen hagy, akkor csak egyszerűen köszönd meg, esetleg végleg fejezd be vele kapcsolattartást.

F

2019. febr. 17. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

Ne írj olyat, hogy tetszik vagy bejön neked. 2019-ben egy nő külsejét dicsérni egyenlő a halálos ítélettel ismerkedésben, mert a nők annyira hozzá vannak szokva a külsejükre kapott bókokhoz.

Írd azt, hogy "Pontosan így képzeltek el." Ez egy elég semleges válasz.

2019. febr. 17. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

"Pontosan így képzeltek el"

Ez aztán hihető! Parafenomén vagy?

Felesleges taktikazni.

2019. febr. 17. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Igaza van a 3-asnak. Akkor vagy jó egy nőnél, ha nem bízza el magát veled kapcsolatban. Taktikázni muszáj, mert az őszinteség nem nyerő a nőknél.
2019. febr. 17. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Volt olyan pasi, aki nem dicsérte meg a képemet, csak semlegesen reagált rá. Tudomásul vettem, bár elgondolkodtam rajta hogy akkor élőben sem fogok neki bejönni. Találkoztunk, nem láttam rajta a lelkesedést irányomban, bár azt láttam, hogy szeretné, ha több is lenne köztünk. Így ebből én azt a következtetés vontam le, hogy neki mindegy,csak nő legyen, én meg ebből nem kérek. A randi után közöltem vele, hogy ennyi volt, ő meg teljesen el volt keseredve. Nem is értem, hogy miért.
2019. febr. 17. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
6 os hallottál már olyanról hogy nem minden férfi olyan, hogy csak a külsőségeket nézi? Tehát mondjuk a "lelked" tettszik neki...
2019. febr. 17. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
#6 Magyarul nem nézett ki elég jól a pasi, és éppen erre tudtad ráfogni.
2019. febr. 17. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

"6 os hallottál már olyanról hogy nem minden férfi olyan, hogy csak a külsőségeket nézi? Tehát mondjuk a "lelked" tettszik neki..."

De gondolom, attól még a nyelvét nem harapta volna el, ha mond egy pozitív észrevételt a csaj külsejére vonatkozóan.

2019. febr. 17. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem vártam hatalmas bókokat, de ha csak a lelkem tetszik neki (persze,néhány levél és egy randi után baromi sokat lát a lelkemből) akkor az barátság és nem kapcsolat. Amúgy észrevettem volna, ha a "lelkem" tetszik neki, sőt, a kettő általában együtt jár. Én csak azt láttam rajta, hogy akármilyen nővel ülhetne ott, mert nem én vagyok az akitől megdobban a szíve.

Aki pedig azt írja, hogy ez egy indok volt, hogy dobhassam, ássa el magát jó mélyre. Én adtam volna neki második esélyt, de nem láttam értelmét. Ha játszmázott, akkor így járt. De szerintem nem volt oda értem. Az meg, hogy "de hát mindketten magányosok vagyunk"nekem nem indok egy kapcsolatra.

2019. febr. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!