Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ránézésre megtudja állapítani hogy a partnere milyen anyagi szinten él?
Magamból indulok ki: egyáltalán nem.
Nem ismerem fel a márkákat (az eredetit sem, nemhogy a hamisat), nem tudom megállapítani, mennyit ér egy kocsi a slusszkulcs alapján, nem látom a ruha szabásából, hogy ez most egy konfekció öltöny vagy egy designer darab, nem tudok különbséget tenni egy jó illatú drogériás, meg egy Chanel parfüm között.
Meg igazából nem is érdekelt soha.
Viszont vannak nők, akik kilométerekről kiszagolják, ha valakinek van pénze, akár rögtön látszik rajta, akár nem. De az ilyen nőkön már többnyire ránézésre is látszik, kit keresnek, és mik a szempontjaik.
Én sem tudom megmondani, hogy kin mi van, mi mennyibe kerül, ha csak ránézek.
Van olyan holmim, amit bazi drágának gondoltak, közben vacak konfekció, és fordítva. És ezzel sokan vannak így.
Egy ffi ismerős mesélte, hogy a "golddiggel rbik" se tudják, és nagyon jó dumákkal tudja szelektálni őket.
Igen.
Ápoltság, beszéd (stílusa, szókincs, nyelvi fordulatok,...), keze, haj, arcszőrzet, és főleg a helyszín! Azaz hónap végén, délelőtt, menő étteremben vagy wellnessben nem sok melós srác henyél.
8.-nak.
Szomorú, és nem téged, a hazai társadalmat minősíti.
A világ legjobb órája, mellette a Rolex egy Casio!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!