Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el? Mi lehet a hiba?
Régebben gond nélkül pasiztam, ha szakítottunk egy barátommal, már 1-2 hét után volt más. Azonban olyan fél-1 éve egyszerűen mintha nem tudnék már pasizni. Találkozgatok egy sráccal, max. meg akar dugni, amit persze nem hagyok, aztán továbbáll. Pedig sokkal visszafogottabb életet élek, mint régebben. Nem értem, miért csak egy dugásra kellek mindenkinek.
Nemrég kavartam 3-4 hónapig egy sráccal, erre most derült ki, fél év elteltével, hogy valójában nem is tetszettem neki külsőre, csak meg akart... :S Meg pár hete randiztam egy másik sráccal, első randi után keresett, tök aranyos volt velem, 2. randi után már meg sem keresett, azóta semmi hír felőle. A viselkedésemmel lehet a baj? Vagy a külsőmmel? Tudom, látatlanban így nehéz, de fiúk, nektek ilyenkor mi szokott lenni a bajotok? Mi az, amiért egy csaj nem kell komolyabb kapcsolatra?
bármi lehet a hiba. Inkább örülnöd kéne, hogy randiznak veled. Sok lánynak (meg persze fiúnak is) az sem jön össze, hogy esélyt kapjon egy kapcsolatra egy randival.
Úgyhogy csak türelem.
nah lehet hogy kiégtél :O
vagy az előző barátaiddal lefeküdtél?
mert én ismerek pár olyan lányt.. akik minden héten mással voltak.. és elterjedt a hírük.. és most meg senkinek se kellenek ... de a te esetedben nem tudom mi lehet a bibi..
mindenesetre maradj olyan amilyen vagy :) és rá fogsz találni arra aki érdekesnek fog találni... és nem csak azt akarja.. lehet egy vagy két hét vagy több hónap kell hozzá.. sok sikert :)
Beugrott az egyik Szex és New York rész...:-))
Egyszerűen nem jöttél be!
Fel a fejjel! Majd másnak be fogsz. Ennyi.
Igen, erre rájöttem, hogy nem jöttem be. :D De miért...
Amúgy a 2. srác 100%, hogy nem hallott rólam semmit, mivel teljesen másik városban lakik, ahol engem még nem is ismernek.
Miért?
ha neked nem jön be valaki, akkor elgondolkozol rajta, h miért nem? Minek? Nem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!