Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Strandon milyen típusú csajokat néztek meg leginkább?
Figyelt kérdés
nagy mellű . nagy hasú . közép mell .vékony .vagy olyan közepes ??2010. júl. 1. 12:13
11/17 anonim válasza:
barátnőmnek kicsi melle van, de én úgy szereme, az legalább nem fog lógni. strandon le nem tudom venni róla a szemem:D
12/17 MasterPeace válasza:
Nincs egy ikertestvére a barátnődnek? :D :D
15/17 anonim válasza:
Kicsi,formatervezett feszes testű,izmos sportos csajszik ari vagy szép pofival.nagy mellű ne legyen főleg ha lóg,se nagyseggű,és nem szeretem a csíkokat és a narancsbőrt se.:S:D:Pelég válogatós vagyok,meg csak ilyen csajok jönnek be ilyenek is voltak mindig.Ja és legyen hosszú haja szín mindegy.
16/17 anonim válasza:
A vizímentős csajoknál jobb nincs:p:p irány California meg Miami!hee
17/17 anonim válasza:
Én tutkó színlelném hogy nem tudok úszni s segítségért kiabálnék a csajsziknak, aztán szájon keresztüli lélegeztetés..áhhh:P:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!