Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasiról, aki ezt mondja?
Tehat kapcsolat elejetöl leszögezte , hogy anyagilag nem tud es nem akar segiteni mert nem erröl szól egy kapcsolat
Amúgy nagyon szeret es odavan , de ennyi .
Most lenyegtelen hogy milyen az anyagi helyzete . Maga a kijelentese milyen erzelmeket ebreszt bennetek?
Tud szeretni egy ilyen ember ?
Valtozhat e a hozzáállása?
Nem e sertö ez a kijelentése ?
Kedves #9 válaszadó és Kérdező!
"De azért furcsa, ha minden ok nélkül ilyesmit mondott." - Nem tudjuk, hogy volt e valamilyen előzménye, oka... illetve, ha volt is, akkor az MI LEHETETT? Mert azért ebből a pár mondatos leírásból az NEM derült ki.
"Az azt jelenti, hogy nem akar komolyan foglalkozni veled." - Szerintem meg még azt is jelentheti, hogy pontosan... komolyan akar foglalkozni veled. Mert, ha például egy előző kapcsolatában (vagy környezetében valakit) erősen negatív élmény érte, történetesen egy pénzéhes, magát eltartatni szándékozó nővel akadt volna össze... akkor még érthető is valamennyire ez a fajta legelső, bár nem túl ésszerű kijelentése, kikötése. De ez, csak akkor derülhetne ki, ha ismernénk a pasi életének megelőző élettörténetét. Amit persze nem ismerünk. Ezért hát az én teóriám is csak találgatás.
Ellenben Neked - kedves Kérdező - módodban állana megtudakolni a pasi életének téged megelőző történetét. Csak őszintének kellene lenned hozzá és őszintén rákérdezni: - Miért is volt annyira fontos ezt közölnie Veled? -
De VIGYÁZZ! Erre az NEM válasz: - Mert őszinte vagyok. - Mire Te:
- Ezt el is várom Tőled! De én nem a mikéntjére vagyok kíváncsi, hanem az okára, a MIÉRT-jére...- aztán folytathatod azzal: - Történt valami kellemetlen, negatív élményed azelőtt, aminek okán ezt olyan nagyon fontosnak tartottad velem közölni? - Mert hogy normál esetben agy pasi nem ezzel kezdi az ismerkedést! - Ezt is nyugodtan tedd hozzá.
Szóval tehetsz fel neki kedvesen is kemény és húsba vágó kérdéseket. És ne fogadd el azt a kitérő választ, hogy - Mert őszinte vagyok! - Mert ez kitérő válasz.
Miért is? Mert ezt bárki válaszolhatja... BÁRKI és BÁRMIKOR! Érted?
Az ERŐ legyen Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!