Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem még nála 1szer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem még nála 1szer?

Figyelt kérdés

Ősze ismerkedtem 1 lánnyal tőbszőr 1 buliba, szoktunk találkozni.

És megkérdeztem tegnap napon, hogy megye bulizni annyit, mondót hogy nem

Kérdem én, hogy nincs is kedved. Ő er talán, van kedve, van is meg nincs is meg nagyon fáradt.

Na a lényeg hogy megkérdeztem tőle, hogy azért elhívhatlak-e valamikor valamer (pl.: moziba.)

A lány annyit mondott hogy persze és szívesen el is jön

Most akkor van nála esélyem 1 kicsit is vagy csak így akart lerázni vagy tényleg fáradt?

Vagy probálkozak nála még 1szer?

2008. nov. 8. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Figy. lehet tényleg csak fáradt volt szóval nem tudhatod mi az igazság és ezért szerintem muszáj mégegyszer próbálkoznod nála! Egy próbát szerintem még mindenképp megér!:)
2008. nov. 8. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem értelek!

"A lány annyit mondott hogy persze és szívesen el is jön

" Ezekután?? :D Persze hogy "próbálkozz nála" , hisz azt mondta elmegy... Sok sikert!!! ;)

2008. nov. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!