Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez mit szólna a csajom, jó ötlet lenne vagy nem?
Figyelt kérdés
az van, hogy sokat melózok (szemetes kocsit vezetek)ezért randizni alig érek rá, na most elhívtam egy csajt, de ő nem tudja h mivel foglalkozok, és csak úgy tudnánk elmenni vacsizni hogyha az utcsó 1 órába eljönne velem melózni, persze ő csak az anyósülésen ülne.
szerintetek mit szólna hozzá? máshogy sajna nem menne:(
2010. jún. 30. 22:18
11/15 anonim válasza:
Szerintem poén, benne lennék. :D
12/15 anonim válasza:
Én is simán benne lennék, szerintem poén. Ha emiatt nem kellesz neki, akkor jobb is ha hagyod. Írj hogy mi lett belőle.
L21
13/15 anonim válasza:
ha szeret akkor elfogadja ha nem akkor nem fogja =]
de nézd a jo oldalát
minek csaj ha lehet kecskéd?
14/15 anonim válasza:
LOL akkor inkább munka után elte fele mennyetek ki egy romantikus helyre és csók meg minden... kukáskocsival elég fura lenne (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!