Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diploma nélküli férfiak, mernétek kezdeményezni egy okos, diplomás nőnél? Úgy hogy a nő okosabb nálatok?
10.-re.
GYIK logika:
Diplomás = EMBER = JÓL keres.
Diploma nélküli = FÉREG = kukából eszik.
Na ezért pontoztak le!
mellesleg ahhoz hogy valaki okos legyen vagy jól fizető állása nem kell hozzá diploma... :S
diploma nélkül tudok olyan embereket akik sokkal többet keresnek mint a megyei kórház főorvosa...
és nem kell be járniuk amikor valami vészhelyzet van pl hajnali 5-kor
Én pontoztam le a #3-ast, véletlen ahogy görgettem tovább..
Ui.: remélem fogsz tudni aludni
Annyira mernék mint egy nem diplomással. Ha emellé még egy remek vitakultúra is társul remek intellektuális kihívást jelentene akár egyetlen beszélgetés is. Az hogy hosszabb időre összekötném-e magam vele azt nem tudom. Életviteltől függ nem a diplomától.
Azt viszont nem értem hogy miért hiszik azt sokan hogy a diplomaszerzés akkora kiváltságot jelent. Valamint azt sem értem hogy az hogy valaki "okos" (kultúrált/jó logikai képességei vannak/ nagy a lexikális tudása stb.) miért lenne bármekkora elrettentő erő. (Max ha dominálni akarsz valakit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!