Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség valakit kidobni az éjszaka közepén az utcára, mégha csak szexről volt szó is?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 17:08
22/39 anonim válasza:
Ennyit némely nő külső és belső értékrendszeréről.
Menj csak szépen vissza hozzá hátha kidob még párszor, úgyis csak arra kellesz hogy jól megrakjon aztán ha lesz más akkor pendülsz úgy h lábad nem éri a földet.
Ha az ostobaság fájna szerintem némelyek sikítva ordítanának.
23/39 anonim válasza:
Ha valakinek nem esett volna még le, csak a szokásos mindennapi provokáció.
24/39 anonim válasza:
Igen több mint valószínű, hogy valami ostoba kretén provokatív troll kérdése..
Balázs?
25/39 anonim válasza:
Ilyet én is csináltam, hogy éjfélkor elküldtem, mert 1 órára jött a másik nő. Szexről van csak szó, ne rontsa tovább ott a levegőt, ne legyen útba.
28/39 anonim válasza:
Esetleg odaszólt a felesége, hogy korábban érkezik haza? ;-)
29/39 anonim válasza:
Ez a kérdés nyilván nem igaz, de tényleg létezik ilyen pasi.
30/39 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Özönlenek a válaszok. 1 óra alatt 25 válasz. Felpörgött a felnőtt párkapcsolatok témakör végre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!