Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a kezemmel csókolózás közben?
Figyelt kérdés
Ti mit szoktatok csinálni a kezetekkel csók közben? Mert ez nekem olyan furcs, hogy ő tapiz, én meg csak átkarolom a nyakát.2010. jún. 30. 15:50
12/22 anonim válasza:
Először csak karold át a nyakát aztán lassan, cirógatva haladj felfele és túrj bele a hajába..aztán már menni fog.:D Nálam mindig bejön.:D De olyat is láttam már, mikor a csaj is a srác derekát fogja - természetesen az Ő keze van belül , a srác pedig kívülről még azt is átkarolja- és akkor szabad tered nyílik a fenekére, simogathatod a hátát satöbbi.:D
13/22 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem!
14/22 anonim válasza:
vagy az ő seggébe dugd, csakmert nekem is ez jutott eszembe :D
15/22 anonim válasza:
integess apádnak :DDDDD ez nagyon nagy :DDD
16/22 anonim válasza:
Húzd fel neki a gumit fő a biztonság ha ügyesen húzod akkor itt vége is lesz a mókának :)
17/22 anonim válasza:
fent van kommenthuszáron :DD xD
19/22 anonim válasza:
Dugd fel 2-2 ujjadat a seggedbe, aztán ha abbahagytátok a smárolást dugd az orra alá.
Majd írd le hogy reagált.
20/22 Dzsenn válasza:
Hát..karold át hidje azt hogy fontosvagy!!:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!