Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ez egy idösebb pasitól?
Figyelt kérdés
Ha fiatal növel talalkozik es azt teszteli , hogy azt mondja a huszonket evvel fiatalbb nönek , hogy alig jön ki a penzeböl mert azt varja , hogy a nö önmagáért szeresse , ne a penzéért
Mondjuk ha neki fiatal nö kell , ö se önmagáért szereti a nöt hanem a koraert
Mostmeg kitalálta , hogy szeresse a fiatal nö önmagáért es panaszkodik hogy ö épphogy kijön anyagilag , hogy a nö ne szamitson semmire
Pedig penzes
Mennyire helyes ez ?
2019. jan. 18. 19:12
1/8 anonim válasza:
Jól teszi,kiszűri a pénzéhes nőket.
2/8 anonim válasza:
Megteheti. Bár elég fura az, hogy enélkül nem képes leszűrni.
3/8 anonim válasza:
Ha valaki már az elején nem bízik a másikban és feltételezi hogy a pénzre hajt abban akivel elvileg meg szeretne ismerkedni mert szimpatikus neki ott már baj van és "érdekek vívnak láthatatlan csatát".
Később mit fog "feltételezni"?
Erényövet vesz neki karácsonyra?
4/8 anonim válasza:
Ha fiatalabb nő kell neki vén róka fejével,akkor fizessen csak!😅Abban egyetértek,hogy Ő se önmagáért,hanem a kora miatt szereti a nőt.Egálban is vannak.Még hülyének is nézi őket.Egyszer kiderül mi lapul a pénztárcába...Ennyi.Nem kell sajnálni egyiket se.
5/8 anonim válasza:
Ergó mégis igaza lesz, hiszen nem azzal foglalkozunk, hogy emberileg milyen, hanem hogy milyen dolog már az, hogy anyagiaskodik? :D Lényegében igazolod, amit el akar kerülni...:D
6/8 anonim válasza:
felesleges, évente úgyis lecseréli minek akkor azzal foglalkozni miért szereti.
7/8 anonim válasza:
Öreg is, pénze sincs. Kész fonyeremeny 😁
8/8 anonim válasza:
Én jelenleg azért tanulok, hogy később olyan munkám legyen amit szeretek és jól is tudok vele keresni. Már nem tizenéves vagyok aki csak álmodozik, hanem ténylegesen meg tudom ítélni, hogy mi az amit el tudok érni, hiszen idáig is mindent magamnak teremtettem meg. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy alig jön ki a pénzéből akkor azt gondolnám hogy az illető nem fordított eleget önmaga fejlesztésére vagy elszorja a pénzt mindenre. Ebben az esetben azt gondolnám, hogy az adott férfi nem illik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!