Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed a strandon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a strandon való ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Leginkább a tapasztalatokra vagyok kíváncsi,na meg esetleg a sikereitekre ;)

korotok,nemetek is érdekelne :)

17/F

2010. jún. 29. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha nincs szuper tested a csajok leszarnak :D
2010. jún. 29. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Mondd neki!

Én vagyok Beckham,ha kell be ken!

2010. jún. 29. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nemtartom valami nagyon jó helynek... nagy a nyüsgés... ott inkább csak ismerkedni lehet (szerintem) menny el valami nyugisabb helyre 15/F (próbáltam már énis strandos de mindig volt ott valakije a csajnak)
2010. jún. 29. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

bár először azt gondoltam, strandon csak perverz emberek ismerkednek, van pozitív, negatív tapasztalatom is.

egyszer egy olyan sráccal ismerkedtem meg, aki ugyan nagyon bejött, az ország másik felében lakik. ez igazából nem tudom, melyikbe sorolható. :)

kisvárosban elég nehéz az ügy, mert szinte csak ismerősök vannak :D

azt a véleményt most is fenntartom, hogy a strand olyan hely, ahol az átlagosnál is jobban számít a külső, hogy milyen az alakod. én nem akarom, hogy csak ezért kedveljen valaki.

16/L

2010. jún. 29. 15:44
 5/11 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert anyum szokott úszni reggelenként és ma mesélte, hogy volt 2 lány korombeliek, akik lógatták a lábukat a vízbe, azt is mondta, hogy aranyasok is voltak, hozzámillőek. egy srác sem volt ott kinn csak ilyen táboros lurkók :D és holnap vele tartok hátha most én is látom őket :)
2010. jún. 29. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:

a mostani pasimat a strandon szedtem össze:)

beálltam labdázni az ő bandájukhoz:)))

2010. jún. 29. 15:56
 7/11 A kérdező kommentje:
hehe ez tök jó :D
2010. jún. 29. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
én csak fotózgatni szoktam, aztán haza hozom a képeket azt kiverem rá
2010. jún. 29. 16:34
 9/11 A kérdező kommentje:
én csak szerelmes szeretnék lenni és talán bízom abban hogy fordítva is így lesz :)
2010. jún. 29. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó,hogy vannak még ilyen fiúk is..:)
2010. jún. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!