Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bátrabban közeledtek egy lány felé ha az
átlagnál több pénz van a zsebetekben?
Figyelt kérdés
Mondjuk amikor fizetést kaptatok könnyebbnek tűnik számotokra az ismerkedés?
Ha nettó 500 ezret keresek minimum akkor igen, de mivel nem keresek annyit így tökmindegy, mert nem fog beleülni egy vadonatúj luxus autóba. Marad a csajozós duma ami vagy beváll vagy nem.
2019. jan. 14. 00:18
3/9 anonim válasza:
Nekem annyi "pézem" van, mint a pelyva, de mégse könnyű az ismerkedés. Alig tudom összecsukni a pénztárcámat, de attól még én nem leszek se egy adonisz, se nagy dumás. Ugyan olyan csendes, magamnak való, félénk, zárkózott, ember vagyok, mint mikor nem volt pénzem. Hogy képzeled így az ismerkedést, odamész a nőhöz, aztán nyitogatod a buxádat, számolgatod előtte a húszasokat, ő meg majd rád ugrik, úgy begerjed?
2019. jan. 14. 00:23
4/9 anonim válasza:
Kedves harmadik képzeld el, hogy igen kinyitod a pénztárcád és nem három négy ezer forintos pólót veszel magadnak és nem húszezer forintos nike cipőt hanem drágább márkás ruhákat amikből a nő látja, hogy adsz magadra azaz van sok money. Veszel egy új bmw-t és máris hopp ugrik a nyuszi. Képzeld ez a valóban így van. Ha nem hiszed akkor valamit bénán csinálsz!
2019. jan. 14. 00:31
5/9 A kérdező kommentje:
Pusztán az érdekel, hogy ha van egy bizonyos összeg a férfiaknál akkor bátrabban kezdeményeznek-e. :)
2019. jan. 14. 00:33
6/9 anonim válasza:
Nem
Van komolyabb megtakarításom, nem fizetéstől-fizetésig élek, szóval mindig van pénz a zsebemben. Ettől nem vagyok más ember. Ha van s nőtől visszajelzés, akkor közeledek felé, ha nincs, akkor nem
2019. jan. 14. 07:59
7/9 anonim válasza:
A 4.megelőzött.
Igen. A pénz és a vele járó külsőségek magabiztosságot adnak.
Hiába a kocka has, ha buli után nem kocsival vagy taxival viszed haza a csajt. Hiába a csajozós duma, ha egy 2 szobás lakásban laksz anyudékkal. Hiába vagy 190 centi, ha olcsó sörre hívod meg.
2019. jan. 14. 09:10
8/9 anonim válasza:
nem nagyon érdekel a pénz, nem azzal akarok csajozni
egy mozi és valahova beülés bármikor belefér nekem szerencsére, szóval ez nem befolyásol
az viszont már nagyban befolyásoló tényező, ha a csajnál azt érzem a pénzes dolgokra, esetleg ingyen dolgokra vágyik
25F
2019. jan. 14. 09:24
9/9 anonim válasza:
Igen. Nem azért mert szerintem a nőnek pénz kell, hanem mert alapból jobban érzem magam, hogy van pénzem és ettől vagyok magabiztos. Plusz voltam olyan csóró, hogy randi közben a harmadik italnál fogyott el a pénzem és ez rossz emlék nekem:D Teszem hozzá, ennek ellenére két óra múlva fent voltunk a lánynál, szóval tényleg nem minden a pénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!