Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizási időszakban ti le szoktatok feküdni a másikkal pár randi után vagy megvárjátok míg összejöttök, lassabban haladtok?
Meg szoktam várni, amíg összejövünk.
F
"megvárjátok míg összejöttök"
Szerintem eléggé alap megvárni, amíg összejövünk.. kicsit is komolyan vehető embereknél. Ez megtörténhet pár randi után is, sőőt olyan is volt már, hogy az első randin úgy vettük, hogy mi most hivatalosan "járunk".
Tehát nem időfüggő, de az azért eléggé gáz, ha úgy feküdnék le valakivel, hogy elvileg nem vagyunk kapcsolatban.
Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt, ő volt az első is. Nyilván ez speciális eset, amikor vki meg szűz. Mi alapvetően úgy kezeltük, hogy 2. randi és egy csók után már "járunk", tehát nem 2-3 hónap után mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Eltelt pár randi az első szexig, és 1. randitól számítva kb. 1 hónap.
Következő kapcsolatban sztem attól függ, én mit látok a "kapcsolat" jellegét tekintve x randi után... első randin nem feküdnék le soha, 2.-on sem gondolom, hogy lefeküdnék, de elvetni nem vetem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!