Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire gáz?
A 4. választól indul a leoltás, csak nem értem, hogy miért?
Igen, a 4. és a 7. választ is én írtam, segítő jelleggel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__szallasok__9688133-sz..
Ne haragudj,amiért ezt írom,de igen gáz. Mivel gy srác elakar tölteni egy estét a barátnőjével,és csak azért,hogy egyet fizessen,qzt mondani,hogy ő csak úgy feljn pár órára hozzém,mint "szolgáltató",igen elég paraszt dolog.
Ha te ezt mondanád,úgy vélem abban a percben ott hagynálak.
A srác bemegy, kiveszi a szobát és felmegy. A lány fél-1 óra múlva megjön, leül a hotel előterében és a srác lejön hozzá és felviszi. Ennyi!
Nem kell semmit mondania, max., ha rákérdeznek. De nem fognak, nyugi!
Normál szállodában, hotelben megkérdezik hány vendég lesz (a reggeli miatt), ennek függvényében változik az ár, illetve bejelentő lapot kell kitölteni. Ettől vendéget még fogadhatsz, de megkérezik hova, kihez jött (a lopások elkerülése végett nem mászkálhat bárki ki-be).
Egyébként ha hozzád jön nem kérdezik meg kicsodád a hölgy, mert semmi közük hozzá!
Ha nem akarsz bejelentőlappal bíbelődni, akkor google írd be a települést, kerületet majd búvóhely, találkahely, szoba órákra stb. Na ott aztán nem kérdeznek semmit, mindenki légyottokra bérli ezeket a magánlakásokat/panziókat - pont ezért vannak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!