Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy rejtély ez az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rejtély ez az ember, szerintetek akarhat valamit, vagy ő egész egyszerűen ilyen?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit és nem nagyon tudom hova tenni, elsőre kissé nyersnek látszott, de mégis volt benne valami őszinte kedvesség. Jó fej és segítőkész velem, segített több dologban, de nem várt cserébe semmit. Nagyon titkozatos, másokkal is segítőkész, toleráns és elfogadó. Senkiről nem mond rosszat a háta mögött,sőt még meg is védi azokat, akiket mások kibeszélnek. Nagyon nyugodt és békés, jó kedve van általában. Én először azt hittem, h csak azért olyan jófej velem, mert akar valamit, de úgy veszem észre, hogy ő sok más emberrel is ilyen. Nem tudom ,h ilyenkor hogy lehet azt megállapítani, h tőlem mondjuk mégis többet akar, az jel lehet, ha többet foglalkozik velem?
2019. jan. 7. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Te is bepróbálkozhatsz nálha,ha van elég bátorságod,de Te inkább a távolról nézem,csodálom,reménykedem típusú álmodozó lehetsz.
2019. jan. 8. 04:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Simán lehet ilyen az alaptermészete, csak ez sok embernek hihetetlen, hogy vannak ilyenek és rögtön kombinálnak. Valószínű, hogy ő is ilyen, mert mint írod, másokkal is ilyen.
2019. jan. 8. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kombinált itt senki semmit.Vannak kedves emberek,ahogy be is látom,de kérdező nagyított rajta egy eleég nagyot.Igaziból sztem neki tetszik a férfi,vele is kedves,ahogy mással,és belekezdett a nagy ábrándozásba.
2019. jan. 8. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen szituációban vagyok, és én sem tudom eldönteni, hogy akar-e többet barátságnál, bár vannak olyan jelek, hogy igen, de nem vagyok biztos benne.
2019. jan. 9. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a nő részéről kis biztatás belefér, de egy pasinak kell egyértelműen jeleznie, ha ez több, mint puszta segítség.

Ha jelzi, ha nem, te már nyerő vagy, nyertel egy segítőkész ismerőst! 8-)

De Te addig ne képzelj bele semmi többet!

2019. jan. 9. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!